Connect with us

EVENIMENT

Rețele de alimentare cu apă și de canalizare, în două sate din comuna Galda de Jos. Licitația pentru lucrări a fost lansată

Publicat

rețele de alimentare cu apă și de canalizare, în două

Cetățenii din localitățile Galda de Sus și Cetea din comuna Galda de Jos vor beneficia de rețele de alimentare cu apă potabilă și de canalizare menajeră, printr-o investiție de peste 12,3 milioane de lei. 

Primăria Galda de Jos a lansat, pe 10 ianuarie, în SEAP, o licitație pentru realizarea de sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră în localitățile Galda de Sus și Cetea.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 12.374.400,94 de lei, fără…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Tânăr prins cu droguri în mașină, când mergea la Electric Castle, arestat la Cluj. Avea ecstasy și LSD

Publicat

perchezitii1.jpg

Un tânăr de 28 de ani a fost arestat la Cluj, după ce polițiștii i-au găsit droguri în mașină, printre care ecstasy și LSD.

Acesta intenționa să le vândă la festivalul Electric Castle. Ulterior, polițiștii antidrog au găsit substanțe interzise și la percheziția domiciliară.

Tânăr prins cu droguri în mașină, când mergea la Electric Castle, arestat la Cluj. Avea ecstasy și LSD

Potrivit polițiștilor, tânărul de 28 de ani a fost prins cu droguri

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast HUMAN HUB. Psihiatru clujean: Copiii au nevoie de la adulți de timp, nu de violență. Devin ceea ce văd la părinți

Publicat

whatsapp image 2024 07 18 at 10.53.19.jpeg

Cluj24.ro lansează un nou podcast,”Human Hub”, realizat de Cristina Șendrea, jurnalist cu aproape 30 de ani de experiență în presă. A debutat la Radio HIT Iași, a lucrat apoi în televiziune la Cluj, la PRO TV și Antena 1, dar și în presa scrisă, făcând parte din mai multe redacții consacrate de presă din Cluj.

Noua producție va aborda în principal subiecte de interes general din domeniul social, cum ar fi sănătate,  cultură, educație, IT, altele.

Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Gianina Șerban (AUR): „Guvernările PSD-PNL au distrus sistemele de irigații și nu au pus nimic în loc!”

Publicat

gianina serban.jpeg

România se confruntă cu una dintre cele mai severe secete din istoria recentă, fiind cea mai afectată țară din Uniunea Europeană. Din cauza secetei extreme, UE riscă să piardă 800.000 de tone de porumb, jumătate din această cantitate fiind din România, susține Gianina Șerban de la AUR.

”Mai mult, recoltele fermierilor noștri sunt topite sub arșița ultimelor săptămâni. Culturile de porumb și floarea-soarelui sunt grav afectate, cu aproape 2 milioane de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Record de înscriși la UBB Cluj-Napoca la jumătatea perioadei. Unde e cea mai mare concurență

Publicat

ubbu 4 e1716798593126.jpg

Perioada de înscriere pentru admiterea la Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca se desfășoară între 15 și 26 iulie 2024.  Cu puțin peste jumătatea perioadei de înscriere, UBB a depășit deja semnificativ cifrele din anul trecut.

”Când mai sunt încă patru zile de înscrieri, numărul celor înscriși la nivel licență, învățământ cu frecvență, este de 14.614, cu 755 mai mult decât pe întreaga perioada a înscrierilor din anul trecut, iar la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe