Connect with us

EVENIMENT

Rezidențiat 2023: Toate cele 8 posturi pentru medici rezidenți au fost ocupate. Succes local, deficit la nivel național

Publicat

rezidențiat 2023: toate cele 8 posturi pentru medici rezidenți au

Reprezentanții Spitalului Aiud au transmis marți că toate posturile oferite pentru medicii rezidenți au fost ocupate. 

Acest lucru reprezintă un succes, în condițiile în care la nivel național există un deficit de medici pe majoritatea specializărilor.

În plus, instituția citează Colegiul Medicilor care admite că tinerii rezidenți preferă orașele mari și centrele universitare.

Comunicatul Spitalului din Aiud

”Eforturile susținute ale Spitalului Municipal Aiud pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

L-AȚI VĂZUT? Bărbat din Alba dat dispărut de familie: Poliția și rudele îl caută

Publicat

l aȚi vĂzut? bărbat din alba dat dispărut de familie: poliția

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din comuna Ciuruleasa. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 21 februarie 2024, în jurul orei 11.00, Postul de Poliție Ciuruleasa a fost sesizat de către un bărbat din Morărești, comuna Ciuruleasa, cu privire la faptul că fratele său a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Olimpiada de Muzică – Interpretare Instrumentală, faza zonală, la Alba Iulia. Cât se cheltuie din bugetul local pentru organizare

Publicat

olimpiada de muzică – interpretare instrumentală, faza zonală, la alba

Olimpiada Națională de Muzică – Interpretare Instrumentală, pentru clasele III – VIII, faza zonală, se va desfășura la Alba Iulia. Consiliul Local urmează să aprobe contribuție financiară pentru chetuieli de organizare.

Competiția va fi organizată în luna martie, la Liceul de Arte „Regina Maria”.

CALENDAR OLIMPIADE 2024: lista și datele la care sunt organizate olimpiade și concursuri școlare în țară. Etape naționale în Alba

Din bugetul local Alba Iulia se va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Simona Halep anunţă încheierea coşmarului trăit un an şi jumătate

Publicat

Arhivă foto

Simona Halep, jucătoarea română de tenis, a anunțat miercuri, printr-o postare pe Instagram, că coșmarul prin care a trecut timp de un an și jumătate a luat sfârșit, după ce a fost suspendată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITA) pe o perioadă de patru ani, în urma unui test antidoping pozitiv.

”Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat. Am avut şansa să îmi prezint apărarea în faţa TAS, să arăt că nu m-am dopat în niciun fel.

Asta am spus încă din prima zi în care am fost acuzată”, a afirmat în comunicat Halep, care a fost audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne la începutul lunii.

”Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucători, foşti jucători, legende ale sportului, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru susţinerea voastră extraordinară, pentru toate mesajele şi înregistrările video pe care mi le-aţi transmis în perioada de chinuri prin care am trecut.

Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată.

Această susţinere a însemnat totul pentru mine şi mi-a dat putere să continui să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul.

Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu de îndată ce le voi primi.

Vă doresc tot ce este mai bun. Binele şi adevărul triumfă întotdeauna”, a transmis fostul lider mondial.

Halep a fost audiată săptămâna trecută de Tribunalul de Arbitraj Sportive de la Lausanne

Halep a fost audiată săptămâna trecută de Tribunalul de Arbitraj Sportive de la Lausanne, la care a depus apel pe 24 octombrie, împotriva suspendării sale pe patru ani, dictată de Agenţia Internaţionale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Potrivit tribunalului de la Lausanne, Halep a cerut ca decizia ITIA să fie anulată şi sancţiunea sa ”să fie redusă”.

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, pe 12 septembrie, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Halep fusese suspendată provizoriu în octombrie 2022, iar perioada sa de ineligibilitate este luată în considerare din 7 octombrie 2022 până pe 6 octombrie 2026.

Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentele nutriţionale din cauza cărora consideră că a fost testată pozitiv şi a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Halep cere despăgubiri mai mari de 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care produce Schinoussa Superfoods, după ce testul pozitiv la roxadustat (medicament folosit de oamenii cu anemie, n. red.) din 2022, de la US Open. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi deținuți ai Penitenciarului Aiud le-au vorbit elevilor unui colegiu din Cugir despre efectele nocive ale consumului de droguri

Publicat

doi deținuți ai penitenciarului aiud le au vorbit elevilor unui colegiu

Mai mulți elevi ai Colegiului Tehnic „I.D.Lăzărescu” din Cugir au avut o întâlnire cu doi deținuți ai Penitenciarului Aiud. A fost vorba despre doi deținuți care au ajuns după gratii din cauza consumului de droguri, sau care au facut trafic de droguri. 

Elevii colegiului au putut afla poveștile de viața a două persoane private de libertate – tineri, aflați în custodia Penitenciarului Aiud ca urmare a consumului de droguri și a infracțiunilor asociate acestei…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe