Connect with us

EVENIMENT

Rezultatele la Titularizare 2024 vor fi publicate marți, 23 iulie. Cum pot fi depuse contestații. Detalii pentru candidați

Publicat

rezultatele la titularizare 2024 vor fi publicate marți, 23 iulie.

Rezultatele la Titularizare 2024 vor fi publicate marți, 23 iulie. Din Alba, peste 550 de candidați au susținut proba scrisă. Majoritatea au dat concurs pentru posturi de educatoare, învățători sau profesori de Română.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte segmente de autostradă din țară. Zonele în care se fac lucrări

Publicat

restricții de circulație pe a1 sibiu sebeș deva și pe alte segmente

CNAIR a anunțat restricții de circulație, valabile joi, 25 iulie, pe A1 Sibiu – Sebeș – Deva și pe alte segmente de autostradă din țară. Se fac lucrări în mai multe zone.

Citește mai departe

EVENIMENT

Jason Micu, puștiul cu origini în Cugir care a impresionat o echipă de fotbal din Anglia. Vrea să ajungă la fel de bun ca Neuer

Publicat

jason micu, puștiul cu origini în cugir care a impresionat

Jason Micu își are rădăcinele în Cugir, însă impresionează în Anglia. Este vorba despre un copil în vârstă de opt ani, ai cărui părinți sunt din Cugir, dar în urmă cu 16 ani au plecat în Anglia. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Incendiu la o cabană din lemn din Cluj-Napoca. Pompierii au stabilit cauza izbucnirii focului

Publicat

whatsapp image 2024 07 25 at 09.22.30.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cabană, construită pe structură din lemn, situată pe strada Odobești din municipiul Cluj-Napoca.

”La fața locului au ajuns două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o autoscară, unde au găsit o cabană cu o suprafață de aproximativ 100 mp, construită pe structură din lemn, cuprinsă în totalitate de flăcări.

Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Etapa zonală a competiției sportive dedicată pompierilor a început la Alba Iulia. Nicolae Stanciu, invitat de onoare

Publicat

video: etapa zonală a competiției sportive dedicată pompierilor a început

La Alba Iulia, joi, 25 iulie a început etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență. Evenimentul este găzduit și organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „UNIREA”. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe