Connect with us

EVENIMENT

Român condamnat la ani grei de închisoare, prins în Spania

Publicat

arestat catuse.jpg

Un român în vârstă de 35 de ani, urmărit național și internațional, condamnat pentru trafic de droguri, a fost prins în Spania.

„La data de 12 august 2022, în urma activităților investigative și de cooperare polițienească internațională, efectuate de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri – Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească – Biroul SIRENE, în urma colaborării cu autoritățile din Spania, au depistat în orașul Tarragona, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, urmărit național și internațional”, a transmis Poliţia Capitalei.

 

Român condamnat la ani grei de închisoare, prins în Spania: se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 10 ani

 

Bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 10 ani, pentru infracțiunea de trafic de droguri de mare risc, condamnarea fiind dispusă de Tribunalul Ialomița, în anul 2021.

Astfel, în data de 21 decembrie 2021, la solicitarea Serviciului de Investigații Criminale, a fost emis un mandat european de arestare, de Tribunalul Ialomița, iar în prezent, bărbatul urmărit național și internațional se află în arestul Poliției Spaniole, urmând a fi adusă la îndeplinire procedura extrădării. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Mașini înmatriculate în Alba, implicate într-un carambol, în zona Cristian

Publicat

foto: accident pe autostrada a1 sebeș sibiu. mașini înmatriculate în alba,

Două mașini din Alba au fost implicate duminică după-amiaza într-un carambol produs pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona localității Cristian.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autoturisme au fost implicate într-un accident pe Autostrada A1, pe sensul Deva – Sibiu, la kilometrul 258+300 metri, în zona localității Cristian, județul Sibiu.

Două dintre acestea, un autoturism Dacia Logan (taximetru) și un altul Mazda sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Ioana Bogățan: ”Pinocchio reloaded”, o nouă premieră a Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia

Publicat

video ioana bogățan: ”pinocchio reloaded”, o nouă premieră a teatrului

”Pinocchio reloaded” este următoarea premieră a Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia, a anunțat managerul instituției, Ioana Bogățan.

Premiera are loc în data de 14 octombrie de la ora 17:00, în sala de spectacole a instituției.

”Pinocchio nu a a mai fost montat în repertoriul Teatrului de Păpuși Prichindel, așa că este o noutate și pentru noi” a spus Ioana.

Povestea pe care ne-o propune regizorul Béres László, pornind de un scenariu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Carte de poliţist: „De ce emigrează românii?”

Publicat

adrian marian 1.jpg

Apariţia oricărei cărţi este prilej de bucurie. Dar bucuria este cu atât mai mare cu cât cartea este scrisă de un poliţist. Iar dacă poliţistul în cauză, aici Adrian Marian, îşi pune sufletul pe masă, în faţa cititorilor, bucuria este şi mai mare.

adrian marian 2

Mă rog, vorba vine poliţist, fiindcă dincolo de gradele şi funcţia sa -comisar şef şi director al Şcolii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan din Cluj-Napoca- Adrian Marian este la bază economist,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: 900 de seniori din Sebeș au participat la un eveniment organizat de Primărie, cu ocazia Zilei internaționale a vârstnicilor

Publicat

foto: 900 de seniori din sebeș au participat la un

Pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, municipalitatea din Sebeș a organizat, în data de 27 septembrie, un eveniment de socializare la care au participat nu mai puțin de 900 de seniori din Sebeș.

Programul cultural-artistic pregătit de Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș a inclus o mică expoziție de tablouri cu care au fost întâmpinați sărbătoriții, recitaluri de muzică ușoară și folclor, toate reunite sub genericul: „O crizantemă pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe