Connect with us

ACTUALITATE

România, medaliată cu argint pe echipe, la Europenele de la Baku la gimnastică aerobică

Publicat

România a cucerit argintul în întrecerea pe echipe, sâmbătă, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Baku (Azerbaidjan).

Pe primul loc s-a clasat echipa Rusiei, iar pe treapta a treia a podiumului a terminat echipa Ungariei.

Vineri, în competiţia juniorilor, România a obţinut, de asemenea, argintul, aurul a revenit Rusiei, iar bronzul a fost adjudecat de Ungaria.

Seniorii au obţinut nouă locuri în finalele de duminică: la dans aerobic, România (Bianca Becze, Sandra Dincă, Izabela Dumitraşcu, Szofia Meszar, Teea Milea, Sarmiza Niculescu, Flavia Dentar, Steliana Stoenescu), Sandra Dincă a prins finala de la individual feminin de pe locul 8, în finala individual masculină vom avea doi reprezentanţi, Gabriel Bocşer (locul 7 în calificări) şi Ştefan Huştea (locul 8 în calificări), la perechi mixte, Andreea Bogati şi Dacian Barna s-au calificat de pe locul al treilea, iar Sandra Dincă şi Mihai Popa, de pe 8, la trio, Andreea Bogati, Marian Broţei şi Mihai Popa au prins finala de pe locul 3, iar Gabriel Bocşer, David Gavrilovici şi Sarmiza Niculescu, de pe 5, iar la grup, România (Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocşer, Mihai Popa, Marian Broţei) s-a calificat de pe poziţia a treia.

Juniori s-au calificat în finalele de la aerobic dance (Ioana Paula Calenici, Mirela-Maria Frîncu, Catinca Ioana Geamănu, Ebru Gheneghez, Traiana Victoria Scupra, Nicole-Cătălina Straliciuc), trio (Claudia-Mihaela Gheorghe, Leonard-Marian Manta, Daniel Ţavoc), individual masculin (Daniel Ţavoc şi Leonard Manta), perechi mixte (Alexandra Mihaiu, Daniel Ţavoc, respectiv Darius Branda, Andreea Sotânga), grup (Catinca Ioana Geamănu, Ebru Gheneghez, Leonard-Marian Manta, Traiana Victoria Scupra, Andreea-Selena Sotânga).
AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Orbit de gelozie, un bărbat din Alba și-a dat foc la toate lucrurile din casă. Focul amenința casele vecinilor: Ce a urmat

Publicat

politie sursa alba24 1000x600.jpg

Distrugere este infracțiunea pentru care un bărbat din Hopârta a fost trimis în judecată, iar în data de 4 octombrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Procurorii au notat că bărbatul  pe fondul geloziei a dat fost la lucrurile din casa sa, iar la scurt timp toată casa a fost cuprinsă de flăcări. Mai mult de atât, focul se putea extide și la casele din jurul său au notat magistrații.

Potrivit magistraților, ”în actul de sesizare s-a reţinut că în data de 06.04.2022, în jurul orei 12.30, în timp ce se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ce-i de făcut în Cluj. 6 moduri în care te poți DISTRA în acest WEEKEND

Publicat

carnival gbeb963a09 640.jpg

Acest weekend din octombrie promite experiențe de tot felul clujenilor sau trecătorilor prin Cluj. Cei care vor să se distreze, sunt așteptați șa evenimente artistice, cu animale, la seri de jocuri și multe altele. Alege activitatea potrivită pentru tine și răsfață-te în acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă

Parada Zilele Clujului 2022

An de an, parada Zilelor Clujului aduce împreună comunitatea pentru momente colorate, vesele și pline de energie. Parada ediției aniversare a Zilelor Clujului va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 17:00.

Ediția aniversară a Zilelor Clujului va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Strigătul de ajutor al moților din Apuseni care mureau de foame, în iarna anului 1922. Ce a făcut Regina Maria pentru a-i ajuta

Publicat

whatsapp image 2022 10 07 at 19.43.52 1 1000x600.jpeg

Iarna dintre anii 1921 – 1922 se pare că a fost grea pentru moții din Apuseni. Într-un număr al ziarului Alba-Iulia din 15 ianuarie 1922 reporterii vremii scriau că ”pier moții de foame”. Mai mult de atât, revoltat, reporterul care a acoperit subiectul scria că nimeni nu se interesează de problemele moților și că cei care le-au cerut voturile pentru un mandat de deputat, acum nu îi mai bagă în seamă. 

La ceva vreme după publicarea articolului, într-un alt număr al ziarului este scris că Regina Maria va trimite 10 vagoane de porumb Moților…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Decizii cu privire la barajul de la Roșia Montană: Oamenii evacuați se pot întoarce acasă. Ce trebuie făcut în regim de urgență

Publicat

rosia montana taul mare alba24 e1665145080795 1000x600.jpg

Reprezentanții Prefecturii Alba au transmis deciziile care s-au luat în cazul problemelor apărute în barajul de la Tăul Mare, din comuna Roșia Montană. În primul rând populația aflată în proximitatea pârâului Foieș se pot întoarce acasă. 

De asemenea, autoritățile locale trebuie să facă un drum spre lacul de acumulare, și trebuie să găsească un executat care să execute o serie de lucrări pentru consolidarea barajulul.

Ce au decis autoritățile

Art.1.  Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Comunei Roșia Montană va reveni de îndată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe