Connect with us

EVENIMENT

România triumfă la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23: Medalii de aur la dublu vâsle feminin

Publicat

canotaj medalie de aur romania

România a reușit să cucerească o medalie de aur în proba feminină de dublu rame, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 desfășurate la Plovdiv, Bulgaria. Astfel, sportivele Andrada-Maria Moroșanu și Iulia-Liliana Bălăucă au impresionat duminică, 23 iulie 2023, cu o performanță remarcabilă, înregistrând un timp de 06 minute, 48 secunde și 50 sutimi.

Aceasta este cea de-a doua medalie de aur pentru România în competiție, după ce echipajul feminin de patru vâsle, format din Emanuela-Ioana Ciotău, Alexandra Ungureanu, Cristina Drugă și Patricia Cireș, a obținut aurul în ziua precedentă.

În aceeași zi, echipajul masculin de patru rame, alcătuit din Andrei-Petrișor Axintoi, Claudiu Neamțu, Andrei Mândrilă și Iliuță-Leontin Nuțescu, s-a clasat pe locul al cincilea în finală, cu un timp de 05 minute, 51 secunde și 38 sutimi.

Anul trecut, la Mondialele Under-23 din Varese, Italia, România a strălucit cu trei medalii: aur în proba de dublu vâsle feminin, grație Andradei-Maria Moroșanu și Iuliei-Liliana Bălăucă, argint în proba de patru vâsle feminin, cu Emanuela-Ioana Ciotău, Cristina Drugă, Alexandra Ungureanu și Patricia Cireș, și bronz în proba de dublu rame masculin, datorită performanței lui Andrei Mândrilă și Claudiu Neamțu.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CFR Cluj – Neman Grodno. Ce spune „Bursucul” înaintea partidei

Publicat

dan petrescu 3 e1662620422554.jpg

CFR Cluj are, joi seara, primul meci din turul 2 preliminar al Conference League în compania echipei Neman Grodno din Belarus.

În conferința de presă de dinaintea partidei, Dan Petrescu a spus:

„Se scrie mereu despre adversarii CFR-ului mai puțin față de alții. Dacă zic eu de ei, o să spună că nu știu ce am inventat. Dacă zic adevărul, vă supărați sau sunt luat la mișto. E o echipă care se află în plin campionat, au 15 meciuri disputate, joacă în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cadavrul unui bărbat care a dispărut în urmă cu o lună din Poiana Vadului, descoperit de jandarmi într-o zonă greu accesibilă

Publicat

cadavrul unui bărbat care a dispărut în urmă cu o

Cadavrul unui bărbat care a dispărut în urmă cu o lună din localitatea Poiana Vadului a fost descoperit de jandarmii montani într-o zonă foarte greu accesibilă. 

Cel mai probabil este vorba...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei ani de la includerea Roșiei Montane în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Se lansează o platformă despre istoria mineritului

Publicat

trei ani de la includerea roșiei montane în lista patrimoniului

Pe 27 iulie 2024, se împlinesc trei ani de la includerea localității Roșia Montană în lista obiectivelor de patrimoniu mondial UNESCO.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 3.000 de permise de ȘEDERE și mai mult de o mie de avize de angajare pentru STRĂINI emise în primele 6 luni la Cluj

Publicat

imigrari e1658384873644.jpg

Peste 3.000 de permise de ședere și mai mult de o mie, mai exact 1.133 de avize de angajare pentru străini au fost emise de către Servicul pentru Imigrări în primele 6 luni din 2024 la Cluj.

„Trendul este unul ascendent față de primul semestru al anului 2023 la capitolul rezidență, însă descendent la capitolul muncă ilegală”, ne-a declarat Marian-Daniel Iacob-Calcinosky, comisar-șef de poliție în cadrul Serviciului pentru Imigrări Cluj.

Peste 3.000 de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe