Connect with us

EVENIMENT

România triumfă la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23: Medalii de aur la dublu vâsle feminin

Publicat

canotaj medalie de aur romania

România a reușit să cucerească o medalie de aur în proba feminină de dublu rame, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 desfășurate la Plovdiv, Bulgaria. Astfel, sportivele Andrada-Maria Moroșanu și Iulia-Liliana Bălăucă au impresionat duminică, 23 iulie 2023, cu o performanță remarcabilă, înregistrând un timp de 06 minute, 48 secunde și 50 sutimi.

Aceasta este cea de-a doua medalie de aur pentru România în competiție, după ce echipajul feminin de patru vâsle, format din Emanuela-Ioana Ciotău, Alexandra Ungureanu, Cristina Drugă și Patricia Cireș, a obținut aurul în ziua precedentă.

În aceeași zi, echipajul masculin de patru rame, alcătuit din Andrei-Petrișor Axintoi, Claudiu Neamțu, Andrei Mândrilă și Iliuță-Leontin Nuțescu, s-a clasat pe locul al cincilea în finală, cu un timp de 05 minute, 51 secunde și 38 sutimi.

Anul trecut, la Mondialele Under-23 din Varese, Italia, România a strălucit cu trei medalii: aur în proba de dublu vâsle feminin, grație Andradei-Maria Moroșanu și Iuliei-Liliana Bălăucă, argint în proba de patru vâsle feminin, cu Emanuela-Ioana Ciotău, Cristina Drugă, Alexandra Ungureanu și Patricia Cireș, și bronz în proba de dublu rame masculin, datorită performanței lui Andrei Mândrilă și Claudiu Neamțu.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Alba, pe locul trei la nivel național în privința numărului de kilometri de autostradă. Legătura cu PIB-ul pe cap de locuitor

Publicat

alba, pe locul trei la nivel național în privința numărului

Județul Alba este pe locul al treilea la nivel național în ceea ce privește numărul de kilometri, iar economiștii din Cluj au descoperit o legătură între infrastructură și producția pe cap de locuitor. 

PIB-ul pe cap de locuitor este cu 25% mai mare în județele care au cel puțin un tronson de autostradă față de județele fără autostradă, iar dacă includem în ecuație și municipiul București, diferența este de +36%, arată datele centralizate de echipa de economiști a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Plățile în numerar, LIMITATE pentru persoane fizice autorizate și firme. Care e suma pe care o pot plăti zilnic și de când

Publicat

bani.png

Guvernul vrea să limiteze plățile cash în cazul persoanelor fizice care desfășoară activități în mod independent, persoanele fizice autorizate și firme.

Această măsură este inclusă în pachetului de măsuri fiscal-bugetare, pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament, potrivit Alba24.ro.

Plățile în numerar, LIMITATE pentru persoane fizice autorizate și firme. Care e suma pe care o pot plăti zilnic și de când

Astfel, operaţiunile de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimente de weekend în Alba: concursuri, ziua recoltei, concert, serbări câmpenești. PROGRAM

Publicat

evenimente de weekend în alba: concursuri, ziua recoltei, concert, serbări

În acest weekend, în județul Alba sunt mai multe evenimente care vă dau ocazia să vă distrați, dar și să descoperiți lucruri interesante despre comunitățile locale.

La Alba Iulia este concurs de alergare, în Blaj se deschide oficial sala polivalentă, cu concert Voltaj, la Aiud e Ziua recoltei, iar în mai multe comune sunt sărbători câmpenești, cu mâncare bună și muzică folclorică.

Vă prezentăm câteva variante de distracție în județul Alba, în perioada 30…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

RADARE de weekend în ALBA: Locațiile în care Poliția monitorizează traficul rutier

Publicat

radare de weekend în alba: locațiile în care poliția monitorizează

Polițiștii rutieri din Alba vor monitoriza traficul și în acest weekend. Vor acționa pe principalele artere din județ, inclusiv cu aparate radar.

Radare de weekend – Amplasarea radarelor în perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2023

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7 Săliştea ––…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe