Connect with us

EVENIMENT

România obține aurul la Campionatele Europene de canotaj din Slovenia, în proba de patru rame feminin

Publicat

canotaj finala romania fb
sursa foto: Facebook / Federatia Romana De Canotaj

Echipajul feminin de patru rame al României, format din Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu și Amalia Bereş, a obținut medaliile de aur în cadrul Campionatelor Europene de canotaj desfășurate la Bled, Slovenia, în ziua de sâmbătă.

Româncele au fost cronometrate cu timpul de 06 min 22 sec 69/100, fiind urmate în clasamentul final de Marea Britanie, 06 min 23 sec 72/100, şi Olanda, 06 min 27 sec 10/100.

România a calificat nouă echipaje în finalele A de la Bled, ultimul care a obţinut prezenţa în finală fiind cel de dublu rame masculin, compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, după locul al doilea reuşit în semifinala de sâmbătă.

În semifinala A/B2 a probei de dublu vâsle masculin, echipajul compus din Florin Arteni şi Ciprian Tudosă a încheiat cursa pe locul 4 şi va concura în Finala B.

România obține aurul la Campionatele Europene de canotaj din Slovenia, în proba de patru rame feminin. Cine formează echipa

Echipajul de patru vâsle feminin, alcătuit din Ioana-Mădălina Moroşan, Andrada-Maria Moroşanu, Cristina Drugă şi Patricia Cireş, s-au clasat pe primul loc în Finala B de sâmbătă şi a ocupat astfel poziţia 7 în clasamentul general.

Sportivii români vor mai evolua sâmbătă în două finale pentru medalii, la patru vâsle masculin (14:41) şi la 8+1 masculin (15:29).

România participă cu 11 echipaje la Europenele din Slovenia.

România a încheiat Europenele din 2022 de la Munchen cu cinci medalii de aur şi trei de bronz, cel mai bun rezultat din istoria canotajului românesc la întrecerea continentală. Agerpres

sursa foto: Facebook / Federatia Romana De Canotaj

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Munții pe timp de vară sau iarnă – cum să te îmbraci? (P)

Publicat

munții pe timp de vară sau iarnă – cum să

Muntele este de departe cel mai serios mediu natural, dar și cel mai capricios. De la vreme până la teren, floră și faună, oricât de mult am merge pe munte acesta va continua mereu să ne surprindă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O nouă taxă în factura de energie: CfD. O vor plăti și proprietarii de panouri fotovoltaice, care consumă din producția proprie

Publicat

contor curent 3 1000x590.jpg

O nouă taxă în factura de energie: CfD. Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a pus la punct legislația secundară aferentă viitoarei “contribuții CfD”, o viitoare taxă care va fi plătită de toți consumatorii de energie electrică”.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi din Petrești. Cum va arăta zona

Publicat

foto: au început lucrările de amenajare a parcului zăvoi din

Primăria Sebeș anunță că au început lucrările de amenajare a Parcului Zăvoi din Petrești.

Pe tot conturul parcului se vor regăsi alei pietonale pietruite.

Vom dedica…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, șoferi. RESTRICȚII de circulație pe Autostrada Transilvania, la nodul rutier Gilău

Publicat

restrictii a3.jpg

Marți, 23 iulie, vor fi instituite noi restricții de circulație pe Autostrada Transilvania, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

Circulația pe A3 va fi oprită pentru lucrări și deviată pe DN1.

Atenție, șoferi. RESTRICȚII de circulație pe Autostrada Transilvania, la nodul rutier Gilău

Marți, 23 iulie, vor fi restricții de circulație pe A3, nodul rutier Gilău, breteaua E, direcția A3 ieșire în DN 1 spre Oradea.

Circulația va fi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe