ACTUALITATE
Să știm ce mâncăm. Noi MENIURI în restaurante. Detalii despre ingrediente și valorile nutriționale

Începând de miercuri, 15 martie, menurile din restaurante trebuie să conțină toate detaliile despre ingredientele folosite în mâncare, dar și despre valaorile nutriționale ale acestora. Aceste detalii trebuie să apară și pe site-urile celor care preiau comenzi online, potrivit Mediafax
Noile prevederi ale Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor – ANPC se referă la completarea listelor meniu din restaurante sau locații de alimentație publică, precum și adăugarea, pe site-urile operatorilor economici care primesc astfel de comenzi online, a detaliilor referitoare la ingredientele produselor alimentare și valorile lor…
Citește mai mult pe Ardeal24.ro
ACTUALITATE
Guvernul interzice detașările în instituțiile publice până la sfârșitul anului 2026. Ordonanța a fost pusă în dezbatere publică

Citește mai mult pe Botosani24.ro
ACTUALITATE
Județul Botoșani, locul 4 la nivel național la implementarea Programului „Anghel Saligny”. Doina Federovici: Au fost deja decontați 728 de milioane de lei

Citește mai mult pe Botosani24.ro