ACTUALITATE
Să știm ce mâncăm. Noi MENIURI în restaurante. Detalii despre ingrediente și valorile nutriționale

Începând de miercuri, 15 martie, menurile din restaurante trebuie să conțină toate detaliile despre ingredientele folosite în mâncare, dar și despre valaorile nutriționale ale acestora. Aceste detalii trebuie să apară și pe site-urile celor care preiau comenzi online, potrivit Mediafax
Noile prevederi ale Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor – ANPC se referă la completarea listelor meniu din restaurante sau locații de alimentație publică, precum și adăugarea, pe site-urile operatorilor economici care primesc astfel de comenzi online, a detaliilor referitoare la ingredientele produselor alimentare și valorile lor…
Citește mai mult pe Ardeal24.ro
ACTUALITATE
FOTO: Un bărbat de 47 de ani, care săpa o groapă în cimitirul din Hudești, a fost acoperit de pământ după ce un mal s-a surpat

Citește mai mult pe Botosani24.ro
ACTUALITATE
ITM Botoșani: Negocierea colectivă obligatorie pentru firme cu cel puțin 10 angajați. Amenzi de până la 20.000 lei pentru nerespectare

Citește mai mult pe Botosani24.ro