ACTUALITATE
Să știm ce mâncăm. Noi MENIURI în restaurante. Detalii despre ingrediente și valorile nutriționale

Începând de miercuri, 15 martie, menurile din restaurante trebuie să conțină toate detaliile despre ingredientele folosite în mâncare, dar și despre valaorile nutriționale ale acestora. Aceste detalii trebuie să apară și pe site-urile celor care preiau comenzi online, potrivit Mediafax
Noile prevederi ale Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor – ANPC se referă la completarea listelor meniu din restaurante sau locații de alimentație publică, precum și adăugarea, pe site-urile operatorilor economici care primesc astfel de comenzi online, a detaliilor referitoare la ingredientele produselor alimentare și valorile lor…
Citește mai mult pe Ardeal24.ro
ACTUALITATE
Incident revoltător în curtea Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”: Bărbat amendat pentru scandal și gesturi obscene

Citește mai mult pe Botosani24.ro
ACTUALITATE
Pagube importante în urma incendiului de la depozitul de cereale din Dorohoi. 450 de tone de cereale, salvate de pompieri

Citește mai mult pe Botosani24.ro