Connect with us

EVENIMENT

SĂLAJ: VIDEO Porc mistreţ în mijlocul oraşului. Două persoane din Şimleu Silvaniei, atacate

Publicat

YouTube video

Două persoane din oraşul Şimleu Silvaniei au fost atacate joi de un porc mistreţ, acestea fiind transportate la spitalul din localitate pentru investigaţii medicale, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea.

UPDATE: 

Cele două persoane atacate joi de un porc mistreţ în oraşul Şimleu Silvaniei au primit vaccin antirabic, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău, Mariana Ortelecan.

Cel mai grav rănită a fost o femeie de 58 de ani, care a suferit muşcături în zona coapsei membrului inferior stâng, bărbatul având răni uşoare. Iniţial ei au fost transportaţi la spitalul din localitate pentru investigaţii, după care au fost transferaţi la SJU din Zalău pentru vaccinul antirabic.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Sălaj, Cristian Crişan, a declarat, pentru AGERPRES, că mistreţul a avut un comportament „destul de ciudat”, cel mai probabil fiind gonit în oraş de câini.

„Cred că mistreţul se afla la marginea pădurii de unde a fost fugărit către oraş de câini. Ajuns în oraş, mistreţul s-a speriat de oameni, ceea ce a determinat un comportament destul de ciudat. De obicei mistreţii fug de oameni, nu îi atacă”, a spus Cristian Crişan.

Cele două persoane au fost atacate joi de un porc mistreţ pe o stradă din Şimleu Silvaniei.

„Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 că două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost atacate de către un porc mistreţ în oraşul Şimleu Silvaniei. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai poliţiei, pompierilor, ambulanţei”, a declarat Maria Cristea.

Cei doi răniţi au fost preluaţi de către ambulanţe şi transportaţi la spitalul din localitate pentru investiţi medicale.

Potrivit acesteia, porcul mistreţ nu mai reprezintă un pericol, el fiind gonit în pădurea de lângă localitate de către vânători. (AGERPRES)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

Publicat

mircea miclea evemiment cluj1.jpg

Vineri, 26 aprilie, are loc la Cluj-Napoca evenimentul „Viitorul universităților tehnice”, inițiat și moderat de Mircea Miclea.

Scopul evenimentului este de a propune  scenarii de construcție a unui viitor mai bun pentru universitățile tehnice.

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

„Dacă suntem trei, suntem un colegiu, spuneau profesorii din universități medievale, ca să arate că…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

Publicat

comunicat mircea hava: o victorie pentru agricultori – reguli mai

Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a votului de ieri, din plenul Parlamentului European.  

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două autovehicule s-au lovit, în zona Dedeman

Publicat

accident rutier la alba iulia. două autovehicule s au lovit, în

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 09:50, în zona Dedeman din Alba Iulia. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. 

Pompierii intervin cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiectul USR care SCURTEAZĂ durata proceselor în instanță a devenit LEGE

Publicat

ciocan scaled e1675411251414.jpg

Proiectul USR care scurtează durata proceselor în instanță a devenit lege. El a fost adoptat joi în Camera Deputaților.

„Legea USR care prevede repartizarea digitalizată a experților judiciari și ar putea să scurteze durata unui proces chiar și cu un an-doi a fost adoptată, astăzi, în Camera Deputaților. În acest moment, sunt procese care durează doi, trei, patru ani doar pentru că expertiza necesară în dosar este întârziată și cu un an de zile. Se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe