Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Fetița decedată la Sălaj după ce a căzut dintr-un microbuz stătea pe o bancă improvizată

Publicat

ambulanta

UPDATE: Minora de 12 ani care a decedat marţi, în Zalău, după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers, stătea pe o bancă improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Vezi și VIDEO: Şofer din Alba, prins pe CONTRASENS, pe Autostrada Sebeş-Sibiu. Circula pe banda a doua, în condiţii de ceaţă

O minoră de 12 ani din localitatea Badon a decedat marţi, la Zalău, după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers.

„În data de 19 februarie, ora 14.37, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, un bărbat de 57 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un microbuz de transport persoane, cursă regulată, nu a asigurat închiderea uşilor din spate, moment în care o minoră de 12 ani, pasageră în microbuz, s-a dezechilibrat şi a căzut în spatele microbuzului, pe partea carosabilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea, într-o informare de presă.

Vezi și Desfășurare de forțe ISU la un incident tehnologic la VCST Alba Iulia. Persoanele din interior s-au autoevacuat

Potrivit sursei citate, poliţiştii sunt la faţa locului, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR). Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului, minora a decedat, deşi personalul SMURD şi al ambulanţei sosite la faţa locului au efectuat circa 50 de minute manevre de resuscitare.

„La ora 14,36, SMURD Zalău a intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă, resepctiv un copil de sex feminin, de 12 ani, căzută dintru-un microbus, în muncipiul Zalău, zona Astralis. Victima, care era inconştientă şi în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, la ora 16.10 fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanţă”, a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Lucian Jacodi. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Evaluare Națională 2024: Subiectele la ROMÂNĂ. Cerințele primite de elevi la prima probă a examenului

Publicat

evaluare națională 2024: subiectele la romÂnĂ. cerințele primite de elevi

Evaluare Națională 2024: Elevii de clasa a VIII-a au susținut marți, 25 iunie, prima probă scrisă a examenului, la Limba și literatura română. Au avut la dispoziție două ore pentru a rezolva cerințele primite în broșură.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Patru medalii, dintre care una de aur, pentru atleții CS Unirea Alba Iulia, la Campionatele Naționale U18

Publicat

patru medalii, dintre care una de aur, pentru atleții cs

Trei atleți ai CS Unirea Alba Iulia – Albert Zaharia, Alexandra Cristea și Petrescu Elena – au obținut patru medalii în probele de marș și alergare ale Campionatelor Naționale Under 18, desfășurate în perioada 22-23 iunie la București. Ei sunt pregătiți de către profesorii Mihaela Vlas, Gabriel Avram și Mariana Bucerzan. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de furtuni în Alba și alte județe din țară, până miercuri, 26 iunie. Caniculă în sud și vest

Publicat

atenționare cod galben de furtuni în alba și alte județe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis noi atenționări Cod Galben de furtuni și caniculă, valabile până miercuri, 26 iunie. În Alba și în alte județe vor fi condiții de instabilitate atmosferică. Disconfort termic va fi în sudul și vestul țării.

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO. Ședința ordinară a Consiliului Local Cluj-Napoca. Peste 40 de proiecte pe ordinea de zi

Publicat

consiliul local cluj napoca e1606486206295.jpg

Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca se întrunește, marți, de la ora 10, în ședință ordinară în sala de sticlă a Primăriei, urmând să fie analizate și votate 41 de proiecte de hotărâre. 

Ședința este prima convocată după alegerile locale din 9 iunie.

La început, primarul Emil Boc prezintă un scurt bilanț de la precedenta ședință a deliberativului local.

”Rezultatele alegerilor locale confirmă că ne-am făcut datoria și ducem orașul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe