Connect with us

EVENIMENT

Salariu la stat vs salariu la privat: ce diferențe sunt între cele două sectoare. Discrepanțe și în privința avantajelor

Publicat

salariu la stat vs salariu la privat: ce diferențe sunt

Salariu la stat vs salariu la privat: Salariul mediu net pentru administrația publică din România a depășit în luna iunie suma de 7.000 lei/lună. 

Salariu la stat vs salariu la privat: Chiar dacă valoarea salariului mediu net pe economie se menține la peste 1.000 de euro/lună, trebuie...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Claudiu Salanță (arhitect): Cum poți afla INFORMAȚII despre situarea unui teren în intravilanul județului Cluj

Publicat

info e1723877013115.jpg

Claudiu Salanță, arhitect-șef la Consiliul Județean Cluj, a postat pe pagina de Facebook un tutorial video despre modul în care se pot afla informații despre situarea unui teren în intravilanul județului Cluj.

„Cât de simplă este aflarea unui informații precum situarea unui teren în intravilanul județului Cluj?

VIDEO. Claudiu Salanță (arhitect): Cum poți afla INFORMAȚII despre situarea unui teren în intravilanul județului Cluj

– se accesează

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Ce greșeală a comis șoferul unui BMW care a provocat un grav accident în Alba. Viața unui minor a fost pusă în pimejdie

Publicat

foto: ce greșeală a comis șoferul unui bmw care a

Greșeala comisă de șoferul unui BMW, care a dus la un grav accident de circulație petrecut pe raza județului Alba, a fost detaliată de magistrații din Blaj. Aceștia l-au condamnat pe un șofer care a provocat un accident rutier pe DN1, în urmă cu aproape trei ani. În urma accidentului un minor de 7 ani a fost grav rănit. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE. L-AȚI VĂZUT? Bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca, DISPĂRUT de la domiciliu. Sunați la 112

Publicat

marian mocanu 2 e1723987960899.jpg

La data de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că MOCANU MARIAN IULIAN, în vârstă de 30 de ani, în cursul zilei de 12 august a.c., a plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

„SEMNALMENTE: Înălțime aproximativă – 1,80 m, greutate aproximativă 110 de kg, ochi verzi, părul șaten deschis, față rotundă, cicatrici pe corp.

marian mocanumarian mocanu

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un tânăr din Alba a trădat încrederea șefului său. Ce a furat dintr-o pereche de pantofi. După furt și-a luat un porc și un mânz

Publicat

un tânăr din alba a trădat încrederea șefului său. ce

Un tânăr din Alba, care a prădat casa celui care îl angajase ca îngrijitor de animale la fermă, a fost trimis recent în judecată. Hoțul nu s-a oprit doar la casa șefului său, ci a intrat și în locuința  fratelui acestuia. Din banii pe care i-a furat tânărul a făcut mai multe investiții. Și-a luat un porc, o boxă, dar și un mânz. 

Citește mai departe