Connect with us

EVENIMENT

Salariul minim brut crește la 3.700 de lei de la 1 iulie. Anunțul premierului, după consultări cu sindicate și patronate

Publicat

salariul minim brut crește la 3.700 de lei de la

Salariul minim brut crește la 3.700 de lei de la 1 iulie, a anunțat, joi, premierul Marcel Ciolacu. Este una dintre deciziile luate alături de sindicate și patronate, în Consiliul Tripartit.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bacalaureat 2024: Prima probă, evaluarea competențelor. Precizări ale Ministerului Educației și calendarul examenelor

Publicat

bacalaureat 2024: prima probă, evaluarea competențelor. precizări ale ministerului educației

Bacalaureat 2024: Examenul naţional de bacalaureat din 2024 începe luni, 17 iunie 2024, cu probele de evaluare a competențelor.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr clujean de 19 ani, AGRESAT de doi bărbați într-o stație CTP. A fost transportat la SPITAL

Publicat

1718532647 politie masina bun.jpg

Un tânăr de 19 ani din Cluj a fost agresat cu un obiect contondent, sâmbătă, de doi bărbați, într-o stație CTP de pe str. Teodor Mihali. Se pare că cearta ar fi început într-un mijloc de transport în comun. Tânărul a fost transportat ulterior la spital.

„La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre o stare conflictuală înregistrată pe strada Teodor Mihali, din municipiul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Documente necesare dacă pleci cu copilul din țară în perioada următoare, în vacanță. Precizări ale Poliției de Frontieră

Publicat

documente necesare dacă pleci cu copilul din țară în perioada

Documente necesare dacă pleci cu copilul din țară în perioada următoare. Poliția de Frontieră a transmis o serie de precizări legate de documentele necesare și a atras atenția că minorii nu pot trece granița cu certificatul de naștere. 

Citește mai departe

EVENIMENT

CRONICĂ DE FILM TIFF. Doru Pop: Un film ca un PARAVAN pictat

Publicat

1. poveste din tokyo e1718520916564.jpg

Anul acesta TIFF-ul are o secțiune specială, dedicată filmului japonez. Secțiunea „Focus Japonia” include mai multe producții producții recente, dar filme etalon ale cinematografiei nipone, cum este Tokyo Story (1953) al lui Yasujirō Ozu. Așa cum observa David Bordwell în „Poetics of Cinema”, există un mod de a face filme „în stil japonez”, care presupune un dialog între „japonezitate” și asimilarea tehnicilor narative ori cinematografice „occidentale”….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe