Connect with us

EVENIMENT

Salariul minim european. Marcel Ciolacu: Formă de stabilire este „un pic cam empirică”. În realitate, Directiva Europeană e clară

Publicat

salariul minim european. marcel ciolacu: formă de stabilire este „un

Salariul minim european: Premierul Marcel Ciolacu a spus că actuala formă de stabilire a salariului minim este „un pic cam empirică” și crede că acest mecanism trebuie să devină foarte clar, predictibil.

„Nu putem rămâne. E un pic cam empirică această formă în care e o negociere cu actorii sociali, cu patronate și sindicat, și Guvernul hotărăște cu cât se mărește și cum, în funcție de anumiți parametri”, a spus Marcel Ciolacu.

Salariul minim european

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Sat de vacanță, centru de vizitatori și noi copaci în Parcul Etnografic. Accesul mașinilor pe alee va fi INTERZIS

Publicat

revitalizare parc etnografic.jpg

Un amplu proiect de revitalizare va schimba complet fața Parcului Etnografic „Romulus Vuia”. Consiliul Județean Cluj a cerut părerea sectorului cultural clujean cu privire la investițiile propuse în zonă.

Noi zone și clădiri vor apărea în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca, în urma unui amplu proiect de revitalizare a zonei. Văzut ca un punct cheie de pe traseul Cetățuie – Cheile Baciului, Parcul Etnografic se va transforma într-un complex multifuncțional…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Alba, trimis în judecată după ce a fost tras pe dreapta și testat pentru droguri. Ce declarație a avut în fața instanței

Publicat

de la volan, direct în arestul poliției. doi șoferi au

Un bărbat din Blaj a fost recent trimis în judecată pentru conducere sub influența drogurilor. Trimiterea în judecată a avut loc la aproape doi ani de la oprirea în trafic. 

În data de 14 mai 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Blaj. Magistrații au notat că bărbatul mai are la activ antecendente penale. 

Când a fost oprit în trafic și după ce a fost testat, bărbatul a declarat că nu consumase droguri în ziua…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

msg Maraton Apuseni 2024: 1.500 de alergători din toată lumea, așteptați la start

Publicat

msg maraton apuseni 2024: 1.500 de alergători din toată lumea,

Clubul Alpin Român Filiala Cluj organizează msg Maraton Apuseni 2024, unde sunt așteptați circa 1500 de alergători la startul din Buscat, comuna Băișoara, județul Cluj.

Traseele de concurs se remarcă în peisajul curselor de trail din țară prin tipul peisajului montan parcurs, unic în Europa.

Dat fiind că alergarea montană, sau trail running, îmbină dragostea de natură, libertatea și dorința de auto-depășire, competiția din Apuseni reunește anual alergători din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Incendiu de casă pe strada Oașului din Cluj-Napoca. Pompierii spun care este cauza probabilă

Publicat

casao e1715836067132 1000x600.jpeg

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a afectat o casă situată pe strada Oașului. Apelul de urgență a venit în jurul orei 00.45, iar la misiune au luat parte două autospeciale, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj.

Până la sosirea pompierilor, un bărbat a reușit să se autoevacueze.

Intervenție de 2 ore a pompierilor

”Pe de altă parte, accesul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe