Connect with us

EVENIMENT

Salariul minim, majorat obligatoriu de la 1 ianuarie 2024, pentru o categorie de angajați. Efectele uneoi ordonanțe din 2021

Publicat

salariul minim, majorat obligatoriu de la 1 ianuarie 2024, pentru

Salariul minim majorat obligatoriu de la 1 ianuarie 2024: este vorba despre cei care din 2021 au lucrat pe salariul minim și care, potrivit legii, vor trebui să beneficieze de o majorare. 

O măsură fiscală introdusă în 2021 printr-o ordonanță de urgență (OUG 130/2021) își arată efectele de la 1 ianuarie 2024, potrivit Hotnews.

Sunt vizate firmele care au angajați plătiți cu salariul minim: aceștia ar trebui să treacă la un nivel de plată superior.

Concret, companiile au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Costume de scenă expuse de Opera Națională București, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

Publicat

costume de scenă expuse de opera națională bucurești, la palatul

În contextul Sărbătorii Muzicii de la Alba Iulia, pe scena căreia va urca duminică, 28 iulie, cu grandiosul spectacol DescOperă La Traviata, Opera Națională București aduce în fața publicului o expoziție impresionantă de costume de scenă, reprezentând personaje celebre din opere consacrate. Acestea pot fi admirate începând de astăzi, 26 iulie, prima zi a evenimentului, la Palatul Principilor Transilvaniei.

Citește mai departe

EVENIMENT

Salina Turda ține la secret toate informațiile legate de vizita YouTuber-ului Mr. Beast. Nu se știe câți bani s-au încasat

Publicat

salina turda e1590306425538.jpg

Salina Turda, societatea care are drept acționar Consiliul Local Turda cu 100%, deci o instituție publică, ține la secret toate informațiile legate de prezența, timp de o săptămână, a YouTuber-ului american Mr. Beast și refuză să comunice câți bani a încasat sau a pierdut în urma acestei vizite.

Salina Turda a fost închisă în perioada 7-13 iulie, în plin sezon estival, fără ca reprezentanții conducerii să ofere oficial, atunci, dar și ulterior, vreo…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Minerului la Abrud: Programul evenimentului de sâmbătă

Publicat

ziua minerului la abrud: programul evenimentului de sâmbătă

Ziua Minerului la Abrud: Programul evenimentului. Sărbătoarea are loc sâmbătă, de la ora 16, au transmis reprezentanții Cupru Min, în calitate de organizatori. 

  • 16.00 – Deschidere eveniment – Mirela Danciu – Copiii din Abrud
  • 16:30 – Ansamblul Folcloric Brădeana. ...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

1-3 august: Echipa națională de volei feminin a României va susține trei meciuri de pregătire cu Coreea de Sud, la Blaj

Publicat

1 3 august: echipa națională de volei feminin a româniei va

Echipa națională de volei feminin a României va susține, în zilele de 1, 2 și 3 august, trei meciuri de pregătire la Blaj, în compania reprezentativei Coreei de Sud. Partidele se vor desfășura în Alba Blaj Arena, vor avea ca oră de start 18:30, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Citește mai departe