Connect with us

EVENIMENT

Sălile de păcănele vor fi interzise în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Lege la Parlament

Publicat

sălile de păcănele vor fi interzise în localitățile cu mai

Sălile de păcănele vor fi interzise în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Amenzile vor crește substanțial. Legea va fi adoptată marți, în plen, a anunțat preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis.

„Astăzi industria jocurilor de noroc, industria păcănelelor va suferi prima mare înfrângere în Parlamentul României. Voi convoca patru comisii, în paralel cu şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, pentru a dezbate în regim de urgenţă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Două noi calificări profesionale la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj, începând cu anul școlar 2024-2025

Publicat

două noi calificări profesionale la liceul tehnologic „timotei cipariu” din

Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj va avea două noi calificări profesionale, începând cu anul școlar 2024 – 2025. Este vorba despre „tehnician prelucrări pe mașini cu comandă numerică” și „tehnician în instalații electrice”. 

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Cine e traficantul de DROGURI prins la Cluj. E un temut MAFIOT italian

Publicat

mafiot 2 e1722015298170.jpg

Procurorii DIICOT anunțau, vineri, că un bărbat, cetățean străin, a fost prins în flagrant în timp ce vindea cocaină în Cluj-Napoca. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

mafiotmafiot

Este vorba de un sicilian, Vito Cocimano, membru al temutei mafii siciliene, care încerca să-și facă o piață de desfacere în România, vânzând cocaină la jumătate de preț.

VIDEO FOTO. Cine e traficantul de DROGURI prins la Cluj. E un temut MAFIOT italian

mafiotmafiot

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Sărbătoarea Muzicii, la Alba Iulia. Cătălin Răducanu, Analia Selis și Târgu Mureș Orchestra, în prima seară de spectacole

Publicat

video: sărbătoarea muzicii, la alba iulia. cătălin răducanu, analia selis

Sărbătoarea Muzicii a început vineri la Alba Iulia. În prima seară, pe scenele amenajate în curtea Palatului Principilor Transilvaniei și în Piața Cetății urcă Cătălin Răducanu, Analia Selis și Târgu Mureș Orchestra. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Parcul Feroviarilor, lăudat de Ordinul Arhitecților: Competiţiile nu frânează dezvoltarea, ci generează prosperitate

Publicat

parc feroviar 1.jpg

Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca, realizat prin concurs internațional de soluții, este dat de Ordinul Arhitecților din România drept exemplu de bună practică. Proiectul, lansat în 2018 de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, a fost finalizat anul acesta.

Proiectul de revitalizare a Parcului Feroviarilor este un exemplu de bună practică în atribuire și implementare prin competiții de arhitectură, arată Ordinul Arhitecților din România (OAR).

„La începutul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe