Connect with us

EVENIMENT

Salvamontiștii din Alba, alertați cu privire la o persoană blocată în zona Pietrei Secuiului. A fost trimisă o echipă de căutare

Publicat

salvamontiștii din alba, alertați cu privire la o persoană blocată

Salvamontiștii din Alba au fost alertați miercuri seară după un apel la 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi blocată pe munte, în afara traseului pe Piatra Secuiului.

O echipă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Incendiu la un camion încărcat cu 50 de stupi la Vlaha. Cea mai mare parte a stupilor, distrusă

Publicat

stupi 2.png

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit joi după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autocamion încărcat cu peste 50 de stupi de albine, la ieșire din localitatea Vlaha, comuna Săvădisla.

”La fața locului au acționat două autospeciale pentru stingerea incendiilor și, preventiv, un echipaj SMURD.
În momentul sosirii echipajelor operative, remorca autocamionului era cuprinsă în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Adrian Axinia (AUR): Se pregătește o FRAUDĂ masivă la prezidențiale

Publicat

axinia adrian large e1718214657563.jpg

Adrian Axinia, deputat AUR, a atras atenția, în cadrul unei declarații susținută la Bruxelles, asupra numărului uriaș de voturi declarate nule atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele locale.

„România este un stat capturat, iar puterea politică de la București, efectiv, a asasinat democrația. Spun acest lucru în contextul alegerilor din 9 iunie, când PSD și PNL nu s-au mulțumit doar cu comasarea alegerilor, ci efectiv au furat. Gândiți-vă că avem…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Emil Boc, după ploaia torențială din Cluj-Napoca: Sunt 2 alunecări de teren, pe strada Uliului și pe strada Govora

Publicat

alunec 2.png

Primarul Emil Boc s-a aflat, joi seara, pe străzile inundate ale municipiului Cluj-Napoca și a făcut un bilanț al situației, edilul spunând că au fost niște inundații cum nu au fost în ultimii ani.

”Până acum nu avem probleme legate de punerea în pericol a vieților oamenilor. Sunt câteva proprietăți afectate cu subsoluri inundate, cam 10 cazuri sesizate la ISU și la Primărie din diverse zone ale orașului, din Dâmbul Rotund sau de pe Iuliu Maniu sau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. „Armenii, prietenii mei”: Lansare de carte la Cluj-Napoca a autorului Karen Sebesi

Publicat

karen 6.jpeg

Lansarea cărții „Armenii, prietenii mei” de Karen Sebesi a avut loc joi seară la Muzeul de Artă din Cluj, în cadrul festivalului ROCADE.

La eveniment au participat, printre alții, Varujan Vosganian, președintele Uniunii Armenilor din România și președinte interimar al Uniunii Scriitorilor din România, și Mircea Arman, directorul revistei „Tribuna” din Cluj.

Prezentarea cărții a inclus detalii despre colaborările semnificative, precum prefața semnată de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe