Connect with us

ACTUALITATE

Sâmbătă: Salonul Internațional de Machete Statice Alba Iulia 2022, a XVI-a ediție, la Muzeul Național al Unirii

Publicat

sims.jpg

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 12.00, se deschide Salonul Internațional de Machete Statice Alba Iulia 2022, a XVI-a ediție, la Muzeul Național al Unirii.

Vor fi prezentate miniaturile modeliștilor din România, Anglia, Bulgaria, Italia, Serbia și Ungaria, multe premiate în concursurile interne și internaționale. Acestea vor fi structurate pe categorii și scări, dar și pe perioade istorice.

Sunt prezente și lucrările confecționate de copiii de la Clubul Copiilor Valea Jiului și de la Palatul Copiilor Sibiu, în cadrul cercurilor de modelism locale.

În cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO Voluntari noi la Consiliul Județean al Elevilor Alba: ”Vocea colegilor noștri este și mai mult auzită de către toată lumea”

Publicat

329351559 496329709339064 4347124199640997519 n 1000x600.jpg

Elevii voluntari din Alba au primit forțe proaspete în cadrul Consiliului Județean al elevilor Alba. Sâmbătă, 4 februarie, conducerea CJE Alba a avut o primă întâlnire alături de noua echipă de voluntari. 

”Crearea unei echipe de voluntari în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Alba reprezintă o modalitate excelentă și de mai mare amploare pentru reprezentarea elevilor din județul nostru!

Suntem de părere că, cu cât facem mai mulți parte dintr-o echipă, cu atât vocea colegilor noștri este și mai mult auzită de către toată lumea!


Ieri, 4…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

LIVE Marele derbi din Superligă: CFR Cluj – FCSB 0-0

Publicat

live marele derbi din superligă: cfr cluj – fcsb 0 0

Urmăriți în direct pe site-ul SpotMedia.ro înfruntarea dintre CFR Cluj și FCSB, derbiul campionatului românesc, în etapa cu numărul 22 din Superligă, din sezonul competițional 2022/2023.

*Apăsați Refresh pentru a se reîncărca pagina!

CFR Cluj – FCSB 0-0

Desfășurarea întâlnirii:

Min.31: Ce recital de parade are Scuffet azi! Șut superb de la distanță al lui Adrian Șut, mingea se duce în corner..

Min.29: Al treilea șut bun bifat de Krasniqi, Târnovanu se evidențiază din nou azi!

Min.23: Încă un șut bun Krasniqi de la distanță, deviat, se…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. A căzut NOCTURNA pe stadionul CFR Cluj, înaintea începerii meciului cu FCSB

Publicat

cfr.jpeg

Nocturna stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu” a căzut, duminică seara, cu câteva minute înainte de începerea meciului cu FCSB din Superligă, programat să înceapă la ora 21.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB, din cadrul etapei a 24-a, va începe mai târziu față de ora la care trebuia să se dispute inițial. Meciul trebuia să înceapă la ora 21:00, dar a căzut nocturna de la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Deocamdată se așteaptă un răspuns din partea conducerii clubului.

UPDATE.

Meciul, arbitrat de Sebastian Colțescu, a început cu o întârziere de 10 minute, după ce cei de la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

O descoperire arheologică rară făcută la Alba Iulia, exponatul lunii februarie la Muzeul Unirii: Coș de fum din perioada romană

Publicat

326406971 721139373020045 8372869492836165453 n 1000x600.jpg

O descoperire rară arheologică rară făcută la Alba Iulia, pe terenul fostei tipografii Altip, va fi exponatul lunii februarie la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. 

Este vorba despre un coș roman de fum, descoperit de arheologa dr. Anca Timofan, în timpul săpăturilor de prevenție, în mijlocul orașului Alba Iulia. Piesa a fost resturată, iar apoi reconstituită 3D în laborator. 

Descoperirea și implicit piesa va fi prezentată într-un eveniment miercuri, 8 februarie, la ora 11, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia. Anca Timofan va prezenta descoperirea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe