Connect with us

ACTUALITATE

Sărbătorile trec, distracția ba. EVENIMENTE în Cluj-Napoca și în IANUARIE. Seri de JOCURI, KARAOKE, spectacole de teatru și YOGA

Publicat

ama 1.jpg

Odată cu trecerea sărbătorilor de iarnă, oamenii intră în starea de hibernare. Nu mai sunt cadouri, nu mai sunt luminițe, atmosfera din luna ianuarie e din ce în ce mai monotonă. Cu toate acestea, în Cluj-Napoca, evenimentele continuă să se desfășoare și după sărbători. Iată ce posibilități au clujenii, studenții și turiștii luna aceasta.

Divertisment

  1. Quiz Night

Cei de la L’Autre Café propun un quiz night, în data de 5 ianuarie 2022, la ora 19, seară în care participanții își pot testa cunoștințele, câștigând premii. Acestea sunt după cum urmează:

–        Premiul 1: o sticlă de tărie

–        Premiul 2: un rând de bere

–        Premiul 3: un rând de shot-uri

„Echipele trebuie să fie formate din maxim 4 jucători, iar pentru fiecare jucător în plus se va deduce câte un punct din punctajul final.

Telefoanele mobile sunt interzise, cei surprinși riscă descalificarea întregii echipe. Telefonul nu face parte din echipă”, punctează L’Autre Café pe Facebook.

Rezervările se fac prin mesaj sau telefonic, la numărul 0741245311.

  1. Seară de karaoke

ama 5

Sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, același pub organizează o altă seară de distracție, de data aceasta în formatul unui concurs de karaoke, în urma căreia favoriții publicului vor fi premiați.

„Tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să cânți! Iar dacă publicul te-a plăcut, acesta te va trimite direct pe podiumul câștigătorilor. Locurile 1, 2 și 3 vor primi niște recompense speciale din partea noastră”, anunță echipa L’Autre Café în cadrul evenimentului de pe Facebook, Karaoke Night.

Atât rezervările, cât și înscrierile se fac prin mesaj pe…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Deputatul clujean Patriciu Achimaș-Cadariu propune conversia centrelor medicale mici: S-ar putea ocupa de triaj și recuperare

Publicat

patriciu achimas cadariu .jpg

Deputatul PSD de Cluj, chirurgul Patriciu Achimaș-Cadariu de la Institutul Oncologic Cluj, propune conversia centrelor medicale mici care s-ar putea ocupa de triaj, recuperare și paliație.

“Sunt total împotriva unei abordări de tip colectivist de a impune medicilor posturi înanumite orașe”, a declarat prof. univ. dr. Patriciu Achimaș Cadariu, deputat și chirurg la Institutul Oncologic din Cluj, referindu-se la datele prezentate de președintele Colegiului Medicilor care relevă că peste 50% dintre cei 55.000 de medici din România sunt concentraţi în Bucureşti, Dolj, Timiş, Cluj,  Mureş şi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Peste 4.000 de locuri de muncă VACANTE în județul Cluj. Vezi oferta AJOFM

Publicat

calculator.jpg

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj a publicat lista locurilor de munca vacante la data de 28 martie. Astfel, la nivelul judetului Cluj sunt anuntate 4381 locuri de munca vacante.
Printre aceste locuri de muncă se numără șoferi, secretare, vânzători, operatori mașini cu comandă numerică, agenți de securitate, arhitecți, tehnicieni. programatori IT.
Lista locurilor de muncă disponibile poate fi vizualizată AICI și AICI.

Bursa locurilor de muncă la Cluj

De asemenea, AJOFM Cluj anunță că în 6 aprilie organizează ”Târgul locurilor de muncă și orientare în carieră” la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Meteorologii prelungesc avertizarea de VREME REA pentru Cluj. Temperaturile SCAD până la – 10 grade

Publicat

viscol la munte 1000x600 e1606666763698.jpg

Avertizarea de vreme rea a fost prelungită de meteorologi până joi, 30 martie. Diminețile vor fi extrem de reci și se va produce brumă.

Răcirea accentuată la continua, iar minimele vor putea ajunge până la – 10 grade, anunță Administrația Națiomală de Meteorologie.

Meteorologii prelungesc avertizarea de VREME rea pentru Cluj. Temperaturile SCAD până la – 10 grade

Valabilă inițial până miercuri, 29 martie, ora 21.00, informarea de vreme rea a fost prelungită, inclusiv pentru județul Cluj până joi, 30 martie, la ora 9.00.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi rece pentru această dată…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Stația Posada din Cluj-Napoca, aferentă liniilor 18, M11 și M12, relocată temporar

Publicat

auobuz.jpg

Stația Posada din Cluj-Napoca a fost relocată temporar, anunță Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Stația a fost mutată din cauza unor lucrări.

Stația Posada din Cluj-Napoca, aferentă liniilor 18, M11 și M12, relocată temporar

Asdtfel, începînd de marți, 28 martie, stația unde opreau autobuzele de pe liniile 18, M11 și M12 a fost relocată în Piața Avram Iancu – stația Finanțe, ca urmare a lucrărilor de amenajare a alveolei de autobuz.

După finalizarea lucrărilor, stația Posada va reveni la vechiul amplasament, a anunțat CTP Cluj-Napoca.

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe