Connect with us

ACTUALITATE

Şase bărbaţi din Olt, reţinuţi de polițiști. Acuzați de furt, şantaj şi lovire

Publicat

masina politia

Şase bărbaţi din oraşul Corabia, acuzaţi de violare de domiciliu, furt, şantaj şi lovire, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau bani pentru restituirea unor documente sustrase de la persoana vătămată, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Persoanele reţinute, cu vârste între 18 şi 63 de ani, ar fi intrat fără drept, în ziua de 3 mai, în curtea unei locuinţe din Corabia, au lovit un bărbat, iar proprietarul locuinţei a sesizat lipsa unor documente şi a unor sume din autoturismul său. Ulterior, proprietarul locuinţei ar fi fost contactat de persoanele în cauză care i-au solicitat 12.500 de lei pentru restituirea documentelor sustrase.

În acest dosar, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au organizat în ziua de 6 mai un flagrant delict în urma căruia au fost prinşi şase bărbaţi care primeau bani în schimbul restituirii unor documente.

Persoanele reţinute vor fi prezentate marţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri de măsuri preventive. AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă pentru câteva ore, în Lancrăm, din cauza unor lucrări la rețea

Publicat

apa fara apa robinet 1000x600.jpg

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi, 29 septembrie, în Lancrăm, în prima parte a zilei, anunță S.C. Apa C.T.T.A. S.A. Alba – Sucursala Sebeș. Motivul îl reprezintă o serie de lucrări la rețeaua de transport a apei. Abonații operatorului nu vor putea utiliza apa între orele 08:30 – 12:30. 

”La reluarea furnizării pot apărea depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care sfătuim consumatorii să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Eventualele perturbaţii, precum şi zona în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Deputat Băltărețu (USR Cluj): Drumul Apahida – Răscruci, extins la patru benzi. Va avea trei sensuri giratorii

Publicat

drum jucu.jpg

Deputatul USR de Cluj Viorel Băltăreți a anunțat că drumul național DN Apahida – Răscruci se va extinde la patru benzi, cu trei giratorii și a precizat că vestea proastă este că doar cu insistențe se obțin lucruri care sunt firești să se întâmple.

”Într-o localitate ca Jucu, sufocată de trafic, a fost nevoie de insistențe pentru ca proiectul DRDP de modernizare a drumului să includă și giratorii, pentru viraje la stânga spre Cluj.
Colegul nostru, Nicu Borca, consilier local a ridicat problema în Consiliul Local, fără nicio asumare din partea administrației locale.
Pe lângă răspunsul DRDP,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ȘTIREA TA: Mesaj de felicitare pentru modul în care a fost tratată o persoană cu dizabilități fizice, la Alba Iulia

Publicat

casa de cultura a sindicatelor 3.jpg

Un cititor Alba24 a transmis miercuri un mesaj pozitiv, de felicitare pentru modul în care fratele său, persoană cu dizabilități fizice, a fost tratat în Alba Iulia. 

Cititorul spune că a rămas cu o impresie plăcută după ce a interacționat cu personalul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și cu cel al firmei care transportă turiști în perimetrul Cetății Alba Carolina, cu mașinile electrice. 

”Într-o perioadă în care ne inundă știrile negative, alarmiste, în care avem impresia că nimic bun nu se mai întâmplă, că toți se lasă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

AMENDĂ de 6.000 de lei pentru un angajator din Cluj. Un MINOR zilier lucra 8 ore/zi, nu 6, conform legii

Publicat

sediu itm e1591862340770.jpg

În perioada 19 – 23 septembrie 2022  ITM Cluj a desfășurat, în cadrul unei campanii organizate la nivel naţional, acţiuni de verificare a modului  în care beneficiarii respectă prevederile Legii 52/2011, privind exercitarea unor activități  cu caracter ocazional desfășurate de către zilieri. Un angajator a fost amendat cu 6.000 de lei pentru că un minor zilier lucra 8 ore/zi, nu 6 așa cum prevede legea.

„Obiectivele campaniei:

–      Identificarea beneficiarilor care folosesc zilieri si luarea masurilor care se impun pentru nerespectarea de catre acestia a prevederilor Legii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe