Connect with us

EVENIMENT

Şase migranţi clandestini algerieni, dispăruți de la bordul navei ancorate în Portul Constanța

Publicat

Cei şase migranţi de naţionalitate algeriană care au provocat un incendiu în cabina navei cu care sosiseră clandestin în Portul Constanţa au fost daţi dispăruţi joi dimineaţă de către echipajul de la bord, informează Garda de Coastă.

Citește și VIDEO: Alertă în Portul Constanța. Șase migranţi clandestini algerieni, intoxicaţi cu fum, după ce au provocat un incendiu la bordul navei

Potrivit sursei citate, joi, în jurul orei 03.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, aflaţi la supravegherea navei NORDIC Barents, sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanţa duminică, din Turcia, au fost anunţaţi de către un membru de echipaj că cei şase pasageri clandestini de la bordul navei nu se mai află în încăperea în care erau cazaţi.

„Imediat, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul navei şi au alertat autorităţile locale şi firmele de pază care îşi desfăşoară activitatea în Portul Constanţa şi au fost declanşate activităţi de căutare a celor şase cetăţeni algerieni, în cooperare cu structurile Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ), fiind găsiţi cinci dintre aceştia, în zona localităţii Murfatlar” – se arată în comunicatul de presă.

În context, Garda de Coastă precizează că în permanenţă la scara navei NORDIC Barents s-a aflat un echipaj al Poliţiei de Frontieră care a supravegheat obiectivul, fiind făcute cu verificări în mod constant ale încăperii în care migranţii clandestini se aflau, ultima verificare fiind efectuată în jurul orei 02.30, când nu au fost constatate nereguli.

„În prezent sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate şi identificarea persoanelor implicate, în cauză existând suspiciuni privind complicitatea echipajului navei în săvârşirea faptei de trecere frauduloasă a frontierei de stat” – precizează Garda de Coastă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vești pentru clienții Hidroelectrica. Perioada în care vor fi emise noi facturi pentru consumul de energie

Publicat

vești pentru clienții hidroelectrica. perioada în care vor fi emise

Clienții Hidroelectrica ar urma să primească facturile pe luna martie 2024, în următoarea perioadă. Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, cu peste 500.000 de clienți.

Facturile Hidroelectrica vor fi emise începând cu data de 19 aprilie, potrivit reprezentanţilor companiei, scrie antena3.ro.

Este vorba despre facturile pe luna martie 2024. Vor fi emise mai întâi pentru patru zone din ţară, şi acestea vor ajunge pe rând la clienţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vineri începe vânzarea de bilete la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Programul este disponibil

Publicat

vineri începe vânzarea de bilete la festivalul internaţional de teatru

Vineri începe vânzarea de bilete la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Spectacolele vor avea loc în perioada 21-30 iunie. 

Biletele au preţurile neschimbate şi în acest an, a anunţat preşedintele festivalului şi directorul Naţionalului sibian, actorul Constantin Chiriac, într-o conferinţă de presă.

„Aş vrea să menţionez de la început un cadou pe care îl facem de un număr de ani şi pe care am ţinut şi anul acesta în pofida costurilor care au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Vicepremierul Ungariei a inaugurat clădirea reabilitată a fostului Hotel Melody: ”Noi suntem acasă, aici, la Cluj”

Publicat

melody 1 e1713534645775.jpeg

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a inaugurat, vineri, clădirea reabilitată a fostului Hotel Melody din Cluj-Napoca, investiție a Guvernului de la Budapesta de aproape 7 milioane de euro și care este acum sediu pentru Universitatea Sapientia.

Semjen Zsolt a mulțumit Universității Sapientia, instituție privată de învățământ superior cu predare în limba maghiară, pentru că a cumpărat clădirea cu ajutorul financiar al Guvernului Ungariei și că reușit să o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jidvei, desemnat cel mai bun producător de vin din România, la concursul internațional din Frankfurt. Cinci produse medaliate

Publicat

jidvei, desemnat cel mai bun producător de vin din românia,

Jidvei a fost desemnat cel mai bun producător de vin din România, la Frankfurt International Trophy, unul dintre cele mai importante concursuri internaționale.

De asemenea, producătorul a obținut cinci medalii pentru sortimente de băuturi.

Două dintre acestea urmează să fie lansate, în curând.

Cinci produse Jidvei medaliate

Cele cinci medalii pentru sortimente de vinuri sunt:

  • Weinland Sauvignon Blanc 2023 – Cel mai bun vin românesc din competiție, medalia de aur
  • Vinul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe