Connect with us

EVENIMENT

Scandal în județul Mureș cu geamuri sparte și o ușă distrusă

Publicat

Trei bărbați bănuiți că au produs distrugeri unei locuințe si l-ar fi amenințat pe proprietar cu acte de violentă au fost reținuți pentru 24 de ore, de către polițiștii din Mureș.

Polițiștii Secției de Politie Rurală nr.3 Râciu au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 si 33 de ani, toți din comuna Ceuașu de Câmpie, bănuiți de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Din cercetări a reieșit că, la data de 28 noiembrie a.c., în cursul nopții, bărbații, rude, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, ar fi amenințat-o și i-ar fi distrus ușa de acces, precum si geamul de la imobil.

În urma administrării probatoriului, cei trei bărbați au fost conduși la audieri, ulterior fiind reținuți pentru 24 de ore.

La activități au participat si jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand” Tîrgu Mureș.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Aiud și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 25 aprilie

Publicat

electrica (deer): Întreruperi de curent în alba iulia, aiud și

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de întreținere a rețelei. 

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Aiud și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Joi, 18 aprilie

  • Șpring – orele 8.00-15.00 (7 ore)
  • Vingard (comuna Șpring) – orele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident între o motocicletă și o mașină în Deușu. Motociclistul nu avea permis

Publicat

politie scandal noapte.jpg

Un accident rutier s-a produs, luni, pe DJ109A, la ieșirea din localitatea Deușu, după ce un bărbat de 37 de ani, care se deplasa cu o motocicletă în direcția localității Panticeu, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla o femeie de 53 de ani.

Polițiștii clujeni au afimat că în urma impactului a rezultat rănirea bărbatului, iar testările celor două persoane cu aparatul etilotest au indicat rezultate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii. În România, a fost marcată pentru prima dată în Ardeal

Publicat

16 aprilie: ziua mondială a vocii. În românia, a fost

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii este sărbătorită în fiecare an la această dată, pentru a evidenția importanța vocii umane în comunicare, în exprimarea emoțiilor și în conexiunea umană.

Această zi își propune să aducă conștientizare asupra sănătății vocale, precum și asupra problemelor și tulburărilor legate de voce.

Ziua Mondială a Vocii este o oportunitate de a sublinia importanța menținerii sănătății vocale și de a promova îngrijirea și protejarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

El Kaddouri (CFR Cluj): Luptăm până la capăt pentru al doilea loc. Obiectivul meu va fi să CÂȘTIG campionatul sezonul viitor

Publicat

el kaddouri e1713166998943.jpg

Mijlocașul de la CFR Cluj cu peste 100 de meciuri în Serie A, Omar El Kaddouri, a analizat înfrângerea cu FCSB, 0-1. Admite că obiectivul echipei este acum locul 2 și spune că vrea să continue la Cluj-Napoca și să devină campion alături de vișinii.

La începutul anului, CFR Cluj l-a convins pe Omar El Kaddouri, fotbalist cu un CV impresionant, să vină în România. La acea vreme, mijlocașul ofensiv nu mai jucase de 7 luni, astfel că nu este 100% pus la punct…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe