Connect with us

EVENIMENT

Scandal într-o familie din Sântimbru. Un bărbat a fost reținut după ce și-a lovit mama. Ce măsuri au mai luat polițiștii

Publicat

masina politia fb politia romana.jpg

Scandal într-o familie din Sântimbru. Un bărbat a fost reținut după ce și-ar fi agresat mama. Polițiștii au deschis dosar penal și au emis ordin de protecție.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Cum era sărbătorit eroul Avram Iancu, acum 100 de ani. Expoziție și lansare de carte la Sala Unirii din Alba Iulia

Publicat

video: cum era sărbătorit eroul avram iancu, acum 100 de

La Sala Unirii Alba Iulia a fost deschisă o expoziție ce rememorează momentele primei celebrări naționale dedicate lui Avram Iancu în România de după Unire. Este vorba despre Centenarul nașterii eroului revoluției (1824-1924) – „Serbările Centenarului nașterii lui Avram Iancu (31 august – 2 septembrie 1924)”.

Sărbătoarea s-a desfășurat sub egida ASTREI, în prezența Familiei Regale a României, cu un program…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cine-l FINANȚEAZĂ pe finanțatorul CFR Cluj? Un om de afaceri german îi cere înapoi lui Neluțu Varga 22,2 milioane euro (ep.3)

Publicat

nelutu varga.jpg

Marți, Cluj24 v-a prezentat întrebările adresate celor doi oameni de afaceri, Ioan Varga respectiv Abris Lelbach, întrebări rămase, până la această oră, fără răspuns. De ce ar fi un secret faptul că Varga a împrumutat bani de la neamț pentru a susține clubul CFR Cluj? Considerat un prosper om de afaceri, Ioan Varga este implicat în mai multe firme care, după cum vom arăta azi, nu sunt nici pe departe atât de prospere precum s-ar crede.

Conform termene.ro,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Centre de permanenţă cu minim 5 posturi de medic la țară și în orașele mici. OUG emisă Guvern

Publicat

controale la sute de medici și la peste 2.700 de

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă potrivit căreia se pot organiza centre de permanenţă cu minim 5 posturi de medic în mediul rural şi în zona urbană cu o populaţie sub 25.000 de locuitori.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de Guvern, prin această ordonanţă se pot organiza centre de permanenţă cu minim 5 posturi de medic, în mediul rural şi în zona urbană cu o populaţie sub 25.000 de locuitori,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mare meci pe Cetate: CSM Unirea – FCU 1948 Craiova pentru grupele Cupei României. Publicul, din nou pe stadion

Publicat

mare meci pe cetate: csm unirea – fcu 1948 craiova

CSM Unirea Alba Iulia întâlnește astăzi, pe stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, FCU 1948 Craiova, într-un meci de 90 sau 120 de minute, la capătul căruia uniriștii spreă să acceadă în grupele din Cupa României.

Meciul a atras din nou oamenii pe stadion. Cu aproximativ o oră înainte de începerea meciului, zeci de oamenii așteptau la casa de bilete.

Partida de astăzi poate fi urmărită în direct pe FRF.TV și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe