Connect with us

EVENIMENT

Scandal într-o localitate din Bistrița-Năsăud. 10 cetățeni moldoveni s-au luat la bătaie cu localnici

Publicat

politia 2 alba24 e1669892753918 1000x600.jpg
arhiva foto

Cinci bărbați, toți cetățeni moldoveni, au fost reținuți de polițiști după ce au fost implicați într-un scandal. Aceștia sunt sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe și violarea sediului profesional.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii au fost sesizați luni prin apel la 112 cu privire la faptul că în apropierea unei instituții publice din localitatea Șieuț a izbucnit un scandal, fiind implicate mai multe persoane.

Au intervenit pentru aplanarea acestuia luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, fiind identificate persoanele implicate, respectiv zece cetățeni din Republica Moldova, aflați în tranzit înspre localitățile de domiciliu, și șapte localnici.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, toți din Republica Moldova. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe și violarea sediului profesional.

Cei cinci bărbați se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, iar marți vor fi prezentați parchetului, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Doi interlopi clujeni, lideri ai unui grup infracțional organizat, aduși în țară din Spania. Vindeau droguri de mare risc

Publicat

perchezitii droguri.jpg

Doi interlopi clujeni, cunoscuți ca lideri ai unei grupări inferacționale organizate, destructurată de DIICOT, au fost aduși în țară.

Cei doi, dați în urmărire generală, inclusiv pentru trafic de droguri, au fost depistați în orașul Alicante din Spania.

Doi interlopi clujeni, lideri ai unui grup infracțional organizat, aduși în țară din Spania. Vindeau droguri de mare risc

Alin Urcan din Turda și Dan Andrei Mureșan din Câmpia Turzii, care erau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. CFR Cluj – Neman Grodno, 0-0. Atât s-a putut

Publicat

1721937335 cfr 3 e1721816348331.jpg

CFR Cluj și-a început astăzi parcursul european în compania echipei din Belarus, Neman Grodno, într-un meci din turul 2 preliminar al Conference League. Meciul, de slabă factură tehnică, se încheie cu scor alb, 0-0. Atât s-a putut, ar spune Dan Petrescu. Poate se va putea puțin mai mult în returul de săptămâna viitoare, ce se va disputa în Ungaria.

Echipe de start:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ilie, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Teiuș, reținut de Poliție după ce și-a agresat soția, în stradă. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Teiuș a fost reținut de polițiști, în urma unui conflict petrecut pe o stradă din oraș. Acesta și-ar fi agresat soția.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări la Codul Rutier 2024: Persoanele care circulă pe bicicletă sau trotinetă electrică, testate pentru alcool și droguri

Publicat

modificări la codul rutier 2024: persoanele care circulă pe bicicletă

Modificări la Codul Rutier 2024: Persoanele care circulă pe bicicletă sau trotinetă electrică vor putea fi testate pentru alcool și substanțe psihoactive.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe