Connect with us

EVENIMENT

Scandal într-un fast-food din Tecuci. Un tânăr a cerut mâncare gratis deoarece are drept de șmecher

Publicat

269674779 272333531668790 2262820564898971697 n

Un tânăr a făcut scandal într-un fast-food din orașul Tecuci solicitând mâncare gratis. El a distrus mai multe lucruri și a sărit la bătaie susținând că mâncarea gratuită reprezintă „dreptul său de șmecher”.

Potrivit jandarmilor gălățeni, tânărul era băut bine atunci când a intrat într-un fast-food și a cerut de mâncare, fără să plătească. Pentru că a fost refuzat, bărbatul în vârstă de 22 ani a făcut scandal.

Speriată, o angajată a sunat la 112, iar la fața locului au fost trimiși jandarmii. Agresorul le-a explicat celor prezenți că mâncarea gratuită reprezintă „dreptul său de șmecher”.

„Agresorul, un bărbat în vârstă de 22 ani, din Tecuci, aflat sub influența alcoolului, a intrat în incinta societății comerciale cu o sticlă de bere în mână și a cerut unui angajat să îi dea să mănânce fără să plătească. Fiind refuzat, bărbatul a început să facă scandal și să amenințe persoanele aflate în interior. De față fiind, administratorul societății l-a invitat afară însă, bărbatul i-a spus că nu vrea să iasă până nu primește „dreptul de șmecher.” Fiind refuzat a doua oară, acesta a sărit la bătaie, moment în care a spart câteva bunuri aflate la interior și a distrus ușa de acces în spatele tejghelei. Speriați, clienții au ieșit afară din fast-food”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Agresorul a fost dus la sediul poliției, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. MEDIAFAX

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri MEDICALE

Publicat

politie masina bun.jpg

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe raza loc. Bucea din jud. Cluj. Au fost implicate trei mașini. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

„Accident rutier înregistrat în jurul orei 14:00, pe DN1 E60 , în interiorul localității Bucea, pe sensul de mers Huedin – Oradea, produs pe fondul nepăstrării distanței în mers, fiind implicate trei autovehicule.

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mihai Enache (AUR): ”Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa AUR!”

Publicat

cort interior ok 1024x683 1.jpg

~Au comasat alegerile doar pentru a bloca AUR să câștige alegerile europarlamentare. Au încălcat Constituția, au călcat în picioare toate legile din această țară și tratatele internaționale în privința desfășurării alegerilor doar pentru a salva posturile de conducere ale lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă~, a spus Mihai Enache, candidat din partea AUR la Primăria Capitalei.

Acesta a precizat că reprezentaniții PSD și PNL nu s-au oprit aici ci, ”din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujean de 28 de ani, REȚINUT pentru FURT de biciclete. Sfaturile Poliției

Publicat

hot de biciclete 1 e1713528673817.jpeg

Un clujean de 28 de ani a fost reținut pentru furt de biciclete. A furat inclusiv 30kg de țevi de cupru. A cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.700 de lei.

„În data de 18 aprilie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru furtul mai multor biciclete.

bicicleta furatabicicleta furata

FOTO. Clujean de 28 de ani, REȚINUT pentru FURT de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

România, tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor pentru admiterea în programul Visa Waiver. Ce spun reprezentanții Guvernului

Publicat

românia, tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor pentru admiterea în

Admiterea României în programul Visa Waiver reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, a informat Guvernul.

Guvernul aminteşte că, pentru scăderea ratei de refuz sub pragul de 3%, este nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor români care deţin sau au deţinut viza SUA de tip B1/B2 – afaceri şi turism.

„Reînnoirea acesteia în următoarele şase luni ne poate asigura succesul”, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe