Connect with us

EVENIMENT

Scandal într-un magazin din Dolj. Comerciantul a blocat ușa unității

Publicat

Un scandal a izbucnit între angajații și clienții unui magazin din județul Dolj. Reprezentantul unității a închis ușa de acces și a fost solicitat ajutorul Poliției.

Scandalul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Poliţişti din cadrul Sectiei 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizaţi, prin apel 112, de o femeie de 37 de ani, cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din comuna Teasc, un grup de persoane provoacă scandal, iar angajații au încuiat ușa de acces în magazin, pentru o scurtă perioadă de timp”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde nu au mai fost găsite persoanele care au provocat scandal. Anchetatorii au stabilit că reprezentanții magazinului, bănuind că persoanele în cauza ar fi încercat să sustragă sau ar fi sustras bunuri din magazin, au încuiat ușa de acces în magazin.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că între angajații unității și clienți a izbucnit un conflict verbal, în timpul căruia un bărbat de 32 de ani, din Rojiște, ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, unui bărbat de 40 de ani, din Craiova, reprezentant al magazinului.

Bărbatul de 32 de ani a fost sancționat de polițiști pentru provocare de scandal în locuri sau localuri publice, cu amendă de 1.000 de lei. De asemenea, bărbatul a fost amendat tot cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Totodată, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, în valoare totală de 7.000 de lei. MEDIAFAX

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ADMITERE LICEU 2024: GHID cu locuri și specializări la licee în ALBA, ultimele MEDII de intrare. Fișele de înscriere la liceu

Publicat

admitere liceu 2024: ghid cu locuri și specializări la licee

Admitere liceu 2024. Inspectoratul Școlar Județean Alba a publicat Ghidul candidatului, cu informații despre locurile și specializările la licee pentru anul școlar 2024-2025 și ultimele medii de intrare.

De asemenea, sunt disponibile date despre organizarea și desfășurarea admiterii.

Broșura de admitere realizată de IȘJ Alba cuprinde informații legate de admitere și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbătă: Noaptea Muzeelor, la Muzeul de Științele Naturii din Aiud. PROGRAM

Publicat

sâmbătă: noaptea muzeelor, la muzeul de Științele naturii din aiud.

Aiudenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 18 mai, la Muzeul de Științele Naturii din Aiud, la Noaptea Muzeelor 2024. Cu această ocazie, muzeul va putea fi vizitat gratuit, între orele 14:00 – 22:00. 

„Va fi o zi frumoasă, cu activități pentru toate vârstele:

Citește și Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia participă la Noaptea Muzeelor. Programul evenimentului

  • 16:00 – 20:00 – Ghidaje realizate de elevi voluntari – Muzeograf pentru o zi
  • 18:00 – 19:00 –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Se lucrează în ritm alert la Drumul Expres de la Cluj. Se face infrastructura la pasaje, poduri și la viaduct

Publicat

drum expres cluj drdp 1.jpg

Noi imagini de pe Drumul Expres de la Cluj, cel care va face conexiunea dintre autostrada Transilvania și DN1, în dreptul localității Tureni.

Lucrările la DEx 4, care va avea 5 kilometri, au ajuns la un stadiu fizic de 28%, potrtivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj.

Se lucrează în ritm alert la Drumul Expres de la Cluj. Se face infrastructura la pasaje, poduri și la viaduct

Potrivit DRDP Cluj, antreprenorul este mobilizat în șantier cu 284 de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

(P.E.) Traian Gligor, primarul comunei Bistra: Peste 16 milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea comunei Bistra

Publicat

(p.e.) traian gligor, primarul comunei bistra: peste 16 milioane de

Dragi locuitori ai comunei Bistra,

În primul rând, vreau să vă mulțumesc că mi-ați acordat sprijinul și încrederea dumneavoastră, în acești ani, în care am construit împreună o comună frumoasă.

De asemenea, le mulțumesc colegilor din Primărie, consilierilor locali și tuturor partenerilor cu care am lucrat în echipă și am pus în practică proiecte care poate pentru mulți păreau imposibil de realizat.

Peste 16 milioane de euro este suma pe care am atras-o pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe