Connect with us

EVENIMENT

Scandal între doi veri pe o stradă din Galați. Unul dintre ei a fost înjunghiat cu un cuțit, iar agresorul este dat în urmărire

Publicat

doi bărbați care au răpit o pe fata din județul sibiu,
Arhivă foto

Doi veri au declanșat un scandal violent pe o stradă din orașul Galați, ajungându-se la bătaie, unul dintre ei folosindu-se de un cuțit. Polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Potrivit IPJ Galați, la data de 8 mai 2023, la ora 12:25, Poliția Galați a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că la intersecția străzilor Movilei cu Bulevardul George Coșbuc a avut loc o agresiune fizică între două persoane.

Imediat după sesizare, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Galați s-a format o echipă complexă de investigare, cercetare și intervenție la fața locului, iar din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați, sprijiniți de polițiști din cadrul Secțiilor 1-5 Poliție Galați, Biroul Rutier, Serviciul Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au stabilit faptul că în cursul zilei de ieri, în jurul orei mai sus menționate, doi bărbați, cu domiciliile în municipiul Galați, cu vârstele de 39, respectiv 40 de ani, în timp ce conduceau două autoturisme, s-ar fi întâlnit în trafic și ar fi oprit în zona intersecției străzilor Movilei cu George Coșbuc, pentru a discuta. Între cei doi există un grad de rudenie, aceștia fiind veri.

La scurt timp, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul, cu vârsta de 40 de ani, l-ar fi agresat fizic pe interlocutorul său, folosindu-se și de un cuțit.

„În urma agresiunii bărbatul de 39 de ani a suferit leziuni traumatice la nivelul membrului superior stâng și s-a deplasat singur la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați, unde a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea.

Au fost identificate cele două autoturisme, iar la domiciliul bărbatului de 40 de ani a fost găsit și obiectul susceptibil a fi fost folosit la agresiunea fizică.

În cauza de față a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și pentru depistarea bărbatului de 40 de ani, care se sustrage cercetărilor.

Acesta a fost dat în consemn pe raza județului Galați, cât și la frontiera de stat a României”, a precizat reprezentantul IPJ Galați.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Criminal periculos, trimis în judecată după ce a violat o escortă, într-un hotel din Alba Iulia. Cum a reușit tânăra să se salveze

Publicat

dosarul bordelului cu minore din apuseni: un antrenor de fotbal,

Un criminal recent eliberat din închisoare, a fost trimis în judecată pentru viol, de magistrații din Alba Iulia. Aflat în arest preventiv la Penitenciarul Aiud, Ioan Muntean, va ajunge iar în fața magistraților pentru infracțiunea de viol.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 19 aprilie 2024.

Este vorba despre o faptă comisă de acesta în noaptea de 30 ianuarie 2024, într-o cameră a Hotelului Cetate din Alba Iulia. Ioan Muntean…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna din Alba. Cum se prepară mâncarea tradițională maghiară la Rimetea

Publicat

video: secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna

Secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna din Alba. Comuna Rimetea este celebră pentru ospitalitate, peisaje pitorești superbe și gulaș.

Cei care trec prin comună, chiar dacă doar în vizită de o zi, sau care petrec un sejur, nu pleacă din Rimetea fără a gusta o porție de gulaș. 

Aproape fiecare pensiune în care se gătește are o rețetă proprie. Pe lângă o rețetă mai are și o serie de secrete.

Una dintre cele mai vestite rețete de gulaș din Rimetea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. PSD Cluj a depus listele candidaților pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj

Publicat

candidati psd cuj.jpeg

PSD Cluj a depus, vineri, listele de candidați pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj pentru alegerile locale din 9 iunie. Reprezentanții filialei județene au precizat că vin în fața clujenilor cu o echipă puternică și o viziune clară pentru viitorul municipiului și al județului Cluj.

Astfel, pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, va candida Aurelia Cristea, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cine este Daniel Metz, noul prorector al Universității din Alba Iulia. Ce planuri are la UAB, fostul CEO al NTT DATA

Publicat

video: cine este daniel metz, noul prorector al universității din

Daniel Metz este noul prorector al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Timp de mai bine 20 de ani a fost CEO al NTT Data, una dintre cele mai mari companii de IT din România. 

După mai bine de 20 de ani în care a condus o firmă cu peste 2000 de angajați a decis să facă o schimbare. Să lase mediul de afaceri, pentru cel academic. 

Pe lângă lector universitar la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe