Connect with us

ACTUALITATE

SCANDAL la Institutul de Transplant Cluj. Managerul cere Corpul de Control al Ministrului Sănătății. A fost amenințat cu BĂTAIA

Publicat

icutr e1624798483713.jpg

Managerul interimar al Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) Cluj-Napoca, Dan Sîmpălean, numit în funcție la 1 martie, cere lui Alexandru Rafila să trimită Corpul de Control al Ministrului Sănătății la institut, după ce a constatat mai multe nereguli și a fost amenințat cu bătaia.

Sîmpălean i-a relatat ministrului, într-un memoriu, faptul că, după ce s-a prezentat la ICUTR pentru a-și lua postul în primire, s-a confruntat cu o reacție negativă din partea Corneliei Bălănean, fost manager interimar, iar predarea atribuțiilor de manager s a desfășurat anevoios, aceasta fmalizându-se abia în data de 3 martie.

Citește și ICUTR Cluj cere ministrului Sănătății revocarea noului manager numit. Sunt suspiciuni de integritate și moralitate

În aceeași zi, în încercarea de a se prezenta colectivului medical, a fost întâmpinat de Silviu Moga, actual director medical și fost manager, care iia spus că nu este binevenit în instituție și l-a amenințat că va face toate demersurile ca să părăsească postul.

”În data de martie, am primit o invitație din partea directorului, pentru o întâlnire cu membrii colectivului spitalului, invitație pe care am onorat-o.

În cadrul discuțiilor, în ciuda eforturilor mele de a purta un dialog civilizat și contructiv, tema a fost aceeși, să renunț la mandatul acordat, fiind amenințat cu prostește în stradă din partea personalului si a pacienților.

Mai mult, am fost amenințat că voi fi bătut, că nu am ce să caut în acest spital, și chiar citez: <<voi primi un topor în cap>> dacă nu renunț”, a subliniat Dan Sîmpălean.

Acesta consider că cele semnalate sunt ”deosebit de grave și inacceptabile, punând în…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

VIDEO. Judeţul are două Veneţii. După Cluj-Napoca, vine Floreşti. INUNDAȚII pe străzi

Publicat

inundatie e1657115946709.jpg

Codul galben de ploi anunțat pentru astăzi și-a făcut simțită prezența și în județul Cluj. Dacă în Cluj-Napoca acesta a fost relativ blând, în Florești a dus la străzi inundate.

Citește și: VIDEO/ VENEȚIA Ardealului! Clujul se INUNDĂ la fiecare ploaie cu pretenție

Pe str. Porii, de exemplu, mai lipseau gondolele. Unii șoferi au fost mai precauți și s-au dotat cu cizme de cauciuc.

Citește și: VIDEO&FOTO/ Străzile Clujului, ca în Veneția. Mai bine cu BARCA decât cu mașina

Citește și: VIDEO. Mai mult decât proiectul cu Someşul: Clujul navigabil. Boc, primar de Veneţia. Ne dăm în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cei mai buni pescari din ţară concurează la o fermă de crapi din Diosig (FOTO)

Publicat

pescari campionat diosig 060722.jpg

Cei mai buni pescari din România participă, în aceste zile, la semifinalele Campionatului Naţional de pescuit sportiv de crap, ediţie organizată pentru prima dată în judeţul Bihor, la o fermă de crapi din Diosig.
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Apă fără ÎNTRERUPERI pentru locuitorii din Chinteni. Rezervor CONSTRUIT în regim de URGENȚĂ. Cât costă investiția

Publicat

rezervor apa.jpg

Consiliul Județean Cluj și Compania de Apă „Someș” au inițiat, în regim de urgență, procedura de achiziție publică în vederea construirii unui nou rezervor de înmagazinare a apei în comuna Chinteni. Acest demers vine după ce comuna clujeană s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește asigurarea apei potabile pentru locuitori.

Alin Tișe, președintele CJ Cluj a anunțat că s-a luat decizia construirii, în regim de urgență, a unui rezervor tampon de mare capacitate pentru a rezolva problema alimentării cu apă la Chinteni.

Citește și: Probleme MARI cu APA la Chinteni. Întâlnire a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

A început admiterea la Universitatea din Oradea: Câte locuri libere au facultățile (FOTO/VIDEO)

Publicat

montaj admitere universitatea oradea 06072022.jpg

Universitatea din Oradea a dat startul admiterii pentru următorul an academic. În total, cele 15 facultăți orădene au, la cele 97 de specializări de licență, 1.900 de locuri bugetate, și alte peste 3.500 cu taxă. Universitatea are locuri dedicate pentru tinerii care au absolvit liceul în mediul rural sau pentru românii care au învățat până acum în străinătate.
Citește mai mult pe eBihoreanul.ro

Citește mai departe