Connect with us

EVENIMENT

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Răspunsul Ministerului Justiției la o întrebare a deputatului Roman

Publicat

scandalul imobiliar parc residence alpha din alba iulia: răspunsul ministerului

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia. Ministerul Justiției condus de Alina Gorghiu a făcut o serie de precizări legate de scandalul imobilar în care, în prim plan, se află fostul avocat și subprefect de Alba, Ovidiu Jidveian. 

Precizările vin la o întrebare pusă de deputatul PNL de Alba, Florin Roman. La întrebarea pusă de Roman, Ministrul Justiției, a dat un răspuns în data de 8 aprilie.

Aceștia au precizat că pe lângă un dosar ajuns la Parchetul de pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ATENȚIE: Trageri cu muniție, în poligonul din Micești. Accesul pe drumurile din zonă, interzis

Publicat

9 12 aprilie: Ședințe de distrugeri cu exploziv și de trageri

Reprezentații Primăriei Alba Iulia anunță că marți, 18 iunie 2024 vor fi executate trageri cu muniție, la poligonul Micești. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

PERCHEZIȚII DNA la Poliția Cluj. Ar fi vizat șeful IPJ, chestorul de poliție Mihai Rus, într-un caz rutier

Publicat

mihai rus sef ipj cluj 3.jpg

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) –  Serviciul Teritorial Cluj efectuează, luni, cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2024, de către angajați ai Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu, a transmis DNA la cererea Cluj24.

”În cursul zilei de 17…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunitatea din Sâncel câștigă prima etapă a festivalului de tradiții și obiceiuri „Cultură pentru Cultură” 2024. Clasament

Publicat

comunitatea din sâncel câștigă prima etapă a festivalului de tradiții

Prima etapă „Cultură pentru Cultură” acest an, desfășurată duminică, 16 iunie 2024, în Cetatea Greavilor din Gârbova, și-a stabilit câștigătorii. Premiul I a fost câștigat de comunitatea din Sâncel, Premiul II i-a revenit comunității din Gârbova, iar Premiul III a fost obținut de comunitatea din Câlnic.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Mobilizare slabă pe calea ferată Cluj-Oradea. Progres modest pe lotul 1 Aghireșu, pe care se va circula cu 100 km/h

Publicat

cluj aghiresu 1.jpg

Au început lucrările la lotul 1 din cadrul proiectului de electrificare a căii ferate pe calea ferată Cluj-Oradea. Progresul fizic în teren este de 5%, însă mobilizarea constructorului este modestă.

Lucrările pe primul lot al magistralei Cluj-Napoca – Oradea au ajuns la stadiul fizic de 5%, arată cei de la Asociația Pro Infrastructură.

Se va circula cu 100 km/h!

Pe lotul Cluj-Aghireșu se va putea circula cu o viteză de 100 de km/h, față de viteza…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe