Connect with us

EVENIMENT

Scandalul Parc Residence Alpha: Când vor judeca magistrații ÎCCJ apelul făcut de Ovidiu Jidveian în cazul arestării preventive

Publicat

scandalul parc residence alpha: când vor judeca magistrații Îccj apelul

Scandalul Parc Residence Alpha: Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au stabilit data când vor judeca contestația fostului avocat din Alba, Ovidiu Jidveian. Este vorba despre contestația făcută asupra măsurii arestului preventiv. 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Aventura penală de scurtă durată a unui tânăr din Zlatna: Ce a făcut cu un autoturism pe care l-a furat. Cum s-a terminat totul

Publicat

politie e1556619188358.jpg

Un tânăr din Zlatna a avut parte în noaptea de 18 spre 19 iunie de o aventură. Una penală, care s-a terminat la scurt timp. Mai exact acesta a furat un autoturism, l-a condus pe străzile din oraș și l-a avariat. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. POLUARE pe Valea Mărăloiu, la Apahida. Care ar fi CAUZELE

Publicat

poluare 1.jpg

Pe pagina de Facebook „Someșul nostru” a apărut o postare care trage un semnal de alarmă în legătură cu poluarea de pe Valea Mărăloiu din Apahida, apă care se varsă în Someșul Mic.

„Așa arată Pârâul Valea Mărăloiu din Apahida, care apoi se deversează în Someșul nostru. Plin de fecale fie de la fose septice, fie de la canalizare depășită. Compania de Apă Someș SA, Apele Române, Garda de Mediu, Primăria Apahida ar trebui sa ia masuri urgente….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Protest al angajaților de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba, alături de colegi din țară. Care sunt nemulțumirile

Publicat

protest al angajaților de la sistemul de gospodărire a apelor

Angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Alba au protestat, joi, alături de colegi din țară, nemulțumiți de schimbările organizatorice anunțate de Administrația Națională Apele Române (ANAR).

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie din Sebeș dusă la spital cu un elicopter SMURD după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său. Ce s-a întâmplat

Publicat

femeie din sebeș dusă la spital cu un elicopter smurd

O femeie din Sebeș a fost bătută până a fost băgată în spital de soțul său. S-a întâmplat în cursul zilei de 19 iunie, în zona Râpei Roșii.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe