Connect with us

EVENIMENT

Scene ca-n filme în Jilava: Jaf, urmărire și accident în lanț, cu șapte mașini implicate

Publicat

arhiva foto

Scene ca-n filmele cu gangsteri s-a petrecut marți seara în localitatea Jilava din Ilfov. Un posibil jaf și o urmărire în trafic s-au finalizat cu un accident în lant în care au fost implicate nu mai puțin de șapte mașini. Părțile vătămate care au anunțat jaful au rdclamat dispariția unei genți în care se aflau 650.000 de lei.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Conform sursei citate, ”marți, 24 noiembrie, în jurul orei 17:44, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Jilava, a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme.

La ora 17:53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident și anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conținea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în fața imobilului de domiciliu, din localitatea Sintești.

Imediat polițiștii din Măgurele, criminaliști, efective de jandarmi, echipaje din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Rutier Ilfov s-au deplasat la fața locului, pentru activități specifice din competență.

La momentul deplasării la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracțiunii reclamate, însă au găsit un autoturism, indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori.

Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule și că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate”.

Potrivit IPJ Ilfov, în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la un spital din București, de către echipajele medicale sosite la fața locului, precum și pagube materiale”.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Evaluare Națională și Bacalaureat 2024: profesorii nu vor mai corecta lucrări de acasă. Anunțul ministrului Educației

Publicat

evaluare națională și bacalaureat 2024: profesorii nu vor mai corecta

Evaluare Națională și Bacalaureat 2024: profesorii nu vor mai corecta lucrări de acasă, spune ministrul Educației, Ligia Deca. Aceștia se vor afla în centrele de evaluare, la examenele naționale.

„Nu ne dorim acest lucru (să corecteze de acasă- n.red). Tocmai în ideea de a putea să semnaleze eventuale probleme imediat, pentru a putea să facem ședințele de instruire față în față și să poată fi puse toate întrebările necesare. Ca să nu avem diferențe mari între…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: ”Galerii de buzunar”, expoziție de cărți artistice la Muzeul Național al Unirii. Mini piese unice, între două coperți

Publicat

foto: ”galerii de buzunar”, expoziție de cărți artistice la muzeul

La Muzeul Național al Unirii Alba Iulia este prezentată expoziția de cărți artistice ”Galerii de buzunar”, semnată Elena Cristea.

Organizatorii expoziției sunt Consiliul Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Fundația Inter-Art Aiud.

„Micile galerii de buzunar ale Elenei Cristea sunt creații realizate în tehnică mixtă. Combină conceptul de carte cu lucrări abundent cromatice.

Prin simpla alegere a stilului aristic (abstracționism) care se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clădirea Anatomie, veche de peste 120 de ani, modernizată. Rectorul UMFIH: E nucleul pe care s-a dezvoltat universitatea

Publicat

cladirea anatomia umf cluj 3.jpg

Clădirea Anatomie de pe strada Clinicilor 3-5 din Cluj-Napoca, care este monument istoric, va fi modernizată și reabilitată. Un simbol al educației și al progresului Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, aceasta va intra într-un amplu proces de reabilitare, dar și de restaurare.

Investiția de peste 11,2 milioane de euro va fi finalizată în anul 2029.

Clădirea Anatomie, veche de peste 120 de ani, modernizată. Rectorul UMF Cluj: E nucleul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânărul din Zlatna care a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului, REȚINUT de polițiști

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Tânărul din Zlatna care a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului, în timp ce conducea băut și fără permis, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zlatna, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din Zlatna, care este cercetat sub aspectul săvârșirii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe