Connect with us

EVENIMENT

Schimbare de comandă la Colegiul Militar din Alba Iulia: Colonelul Domșa, trece în rezervă. Conducerea, preluată de Daniel Josan

Publicat

schimbare de comandă la colegiul militar din alba iulia: colonelul

Colonelul Marcel Domșa, comandantul Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” va fi trecut în rezervă. Acesta va preda comanda colegiului, colonelului, Daniel Josan. 

Evenimentul va avea loc, luni, 16 septembrie 2024, de la ora 14.00, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Schimbarea conducerii va avea loc în cadrul unei ceremonii militare de predare-primire a comenzii și a Drapelului de Luptă….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lotul României, BRONZ la Olimpiada Internațională de Inteligență Artificială de la Riyadh. Doi elevi clujeni, premiați

Publicat

premiati ia.jpg

Lotul României, din care au făcut parte și doi elevi din Cluj, a obținut locul al III-lea la Olimpiada Internațională de Inteligență Artificială din Riyadh, Arabia Saudită.

Orașul Riyadh din Arabia Saudită a găzduit recent Olimpiada Internațională de Inteligență Artificială, o competiție prestigioasă la care au participat 92 de concurenți din 26 de țări. România a obținut un rezultat remarcabil, clasându-se pe locul al III-lea pe echipe și obținând…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Eliminarea vizelor pentru SUA: România este foarte aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice. Rata de respingere, sub 3%

Publicat

eliminarea vizelor pentru sua: românia este foarte aproape de îndeplinirea

Eliminarea vizelor pentru SUA: România este „foarte aproape de îndeplinirea tuturor criteriilor tehnice pentru eliminarea vizelor”, a anunțat ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.

Este vorba despre vizele turistice și pentru afaceri. Pentru a fi eliminate, rata de respingere trebuie să fie de sub 3%, potrivit legislației americane.

„Suntem la câteva săptămâni distanță de a bifa și ultima cerință tehnică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CTP Cluj: Se PRELUNGEȘTE cursa destinată elevilor din Colonia Fânațelor până în Gruia. Vezi pe ce linii se SUPLIMENTEAZĂ cursele

Publicat

autobuze scolare emil boc.jpg

Compania de Transport Public Cluj-Napoca va prelungi cursa destinata elevilor din Colonia Fanatelor pana in cartierul Gruia, incepand cu data de 16 septembrie 2024, pe urmatorul traseu:

Plecare – ora 06:50 Colonia Fanatelor (Drumul Radului):

La Blocuri – La Biserici – Giuseppe Verdi – str. Oasului – str. Razboieni (scoala Nicolae Iorga) – str. Maramuresului – str. Giordano Bruno – Piata Garii – str. Fericirii – str. Mecanicilor – str. Gruia (statia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Trafic blocat pe Valea Oltului, în zona Brezoi, din cauza unei alunecări de teren

Publicat

foto video: trafic blocat pe valea oltului, în zona brezoi,

Trafic blocat pe Valea Oltului, în zona Brezoi, din cauza unei alunecări de teren care a adus aluviuni pe carosabil. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+700 metri, în zona localității Brezoi, județul Vâlcea.

Blocajul este cauzat de o alunecare de teren care s-a produs în jurul orei 20:00.

La fața…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe