Connect with us

EVENIMENT

Școala Gimnazială din Benic va fi reabilitată și modernizată, printr-o investiție de peste 3,7 milioane de lei. Licitație, în SEAP

Publicat

Școala gimnazială din benic va fi reabilitată și modernizată, printr o

Școala Gimnazială din Benic, comuna Galda de Jos, va fi reabilitată și modernizată. Investiția se ridică la peste 3,7 milioane de lei. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clădirea Anatomia a UMFIH, un pilon pentru viitorii profesioniști din domeniul medical, modernizată cu fonduri nerambursabile

Publicat

cladirea anatomie.jpg

Clădirea Anatomia a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj va fi modernizată, în următorii cinci ani, cu peste 11,2 milioane de euro, din care 6 milioane de euro fonduri nerambursabile.

Clădirea Anatomia de pe strada Clinicilor 3-5 din Cluj-Napoca, monument istoric și important centru de formare a profesioniștilor din domeniul medical, va fi modernizată și reabilitată.

Clădirea Anatomia a UMFIH, modernizată cu fonduri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiect pentru asfaltarea a cinci străzi din cartierul albaiulian Oarda de Sus. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

proiect pentru asfaltarea a cinci străzi din cartierul albaiulian oarda

Proiect pentru afaltarea a cinci străzi din cartierul albaiulian Oarda de Sus. Administrația locală din Alba Iulia vrea să asfalteze cinci străzi aflate în cartierul Oarda de Sus, în lungime totală de peste 2,2 km. Investiția este estimată la peste 19 milioane de lei. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Locuitorii din Gheorgheni, întâlnire cu primarul Emil Boc. Ce i-au cerut clujenii edilului?

Publicat

boc gheorgheni 2.jpg

Primarul Emil Boc a avut o întâlnire cu locuitorii din cartierul Gheorgheni, după ce a stat deja de vorbă cu locuitorii din Mănăștur și Mărăști. Clujenii au avut mai multe sesizări pentru edil.

Primarul Emil Boc a continuat seria de întâlniri cu cetățenii Clujului cu o vizită în cartierul Gheorgheni, marți, 12 august. Locuitorii cartierului au avut ocazia de a îi semnala edilului mai multe probleme cu care se confruntă în comunitate.

„Astăzi, 13…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O stradă din zona cartierului Arex din Alba Iulia va fi asfaltată și modernizată. Licitația pentru lucrări, lansată în SEAP

Publicat

o stradă din zona cartierului arex din alba iulia va

O stradă aflată în zona cartierului Arex din Alba Iulia va fi asfaltată și modernizată, printr-o investiție de peste un milion de lei. 

Potrivit documentației, obiectivul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe