Connect with us

EVENIMENT

Se caută angajați în România. Postul pentru care primești 15.500 de lei pe lună, ai nevoie doar de diplomă de Bac

Publicat

se caută angajați în românia. postul pentru care primești 15.500

Se fac angajări în România pe locuri plătite cu salarii de până la 15.500 de lei pe lună, fără să fie nevoie de o diplomă de facultate, ci doar de una de Bacalaureat și de unele abilități necesare îndeplinirii sarcinilor de lucru.

Unde sunt oferite salarii de 15.500 de lei, doar cu diplomă de Bac

Angajările la care este cerută doar o diplomă de Bacalaureat, pe salarii situate între 5.000 și 15.500 de lei, au fost anunțate de Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian, de sub autoritatea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Este vorba despre 58 de posturi vacante de controlori de trafic aerian Abinitio sau în pregătire ori „în formare”. Salariul pornește de la 5.000 de lei și poate ajunge la 15.500 de lei.

Afacerea cu care au dat lovitura doi frati din Bihor
Locuri de munca pentru care se ofera salarii de pana la 15.500 de lei,…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Se naște un nou pol de putere? A luat naștere alianța între trei „grei” la nivel mondial

Publicat

se naște un nou pol de putere? a luat naștere

Se naște un nou pol de putere, după ce Emiratele Arabe Unite (EAU), Franţa şi India au pus bazele unei colaborări pe mai multe paliere, inclusiv pe cel energetic! Agenţia de ştiri a Emiratelor, WAM, anunță că cele trei puteri vor colabora și pentru combaterea schimbărilor climatice.

Se naște un nou pol de putere?

Așadar, se naște o nouă alianță, după ce Emiratele Arabe Unite (EAU), Franţa şi India au pus bazele unei colaborări care cuprinde mai multe puncte importante, precum domeniul energiei, dar și cel care privește schimbărilor climatice.

În declarație, care a fost făcută în urma unei convorbiri telefonice între Alteța Sa Șeicul Abdullah bin Zayed Al Nahyan, ministrul afacerilor externe și al cooperării internaționale, Catherine Colonna, ministrul francez pentru Europa și afaceri externe, și…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea rea face victime, un băiat de 14 ani a murit în Reșița. ISU se pregătește de o noapte teribilă, în vestul țării sunt pene de curent

Publicat

vremea rea face victime, un băiat de 14 ani a

Vremea rea a făcut o victimă în Reșița, acolo unde un copac plin cu zăpadă s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers. Tragedia a avut loc la intrarea în oraș, când copacul s-a prăbușit pur și simplu peste mașina în care se aflau patru persoane.

Vremea rea face victime, un băiat de 14 ani a murit în Reșița

Așadar, tragedie în Reșița, acolo unde un copac s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers în care se aflau patru persoane. Salvatorii au intervenit la fața locului și au transportat trei persoane la spital. Un adolescent în vârstă de 14 ani, care avea răni severe, și pe părinții acestuia, care au avut un atac de panică.

Medicii au făcut tot ce le-a stat în putere pentru salvarea tânărului, însă cu toate eforturile depuse tânărul a fost declarat decedat. În acest moment…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Schimbare importantă în legea din România. Multe firme vor trebui să-și modifice numele

Publicat

schimbare importantă în legea din românia. multe firme vor trebui

Sunt schimbări importante pentru firmele din România, care trebuie să se supună unei reguli stricte. Administratorii unor societăți comerciale s-ar putea trezi cu firmele dizolvate pur și simplu, dacă nu se vor supune legii. Vezi în rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Schimbare importantă în legea din România

Un proiect de lege propus de mai mulți parlamentari de la PNL vine cu modificări importante pentru societățile comerciale din România. Mai exact, proiectul de lege depus la Parlament interzice înscrierea la Registrul Comerţului a firmelor care conțin cuvintele „naţional”, „român”, „institut” sau derivatele acestora, cu excepţia celor care au capital integral sau majoritar de stat.

Propunerea legislativă a fost semnată de 16 deputaţi şi senatori liberali. „Nu poate fi înscrisă o…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Armata SUA a doborât presupusul balon-spion al Chinei. Joe Biden a dat ordinul personal

Publicat

armata sua a doborât presupusul balon spion al chinei. joe biden

Armata Statelor Unite ale Americii a doborât presupusul balon-spion al Chinei, la ordinul președintelui american Joe Biden. Ordinul a fost dat de șeful statului încă de miercuri, însă a fost amânată pentru ca balonul să ajungă într-o zonă unde să poată fi doborât în siguranță.

Armata SUA a doborât presupusul balon-spion al Chinei

Așadar, criza balonului chinezesc bănuit de americani că ar fi fost o metodă de spionaj pare că s-a încheiat. Armata americană a doborât balonul la ordinul președintelui Joe Biden. Acesta le-a spus reporterilor că dăduse ordinul încă de miercuri, însă decizia a fost amânată pentru a se alege un moment cât mai sigur.

„Miercuri, când am fost informat despre balon, am ordonat Pentagonului să îl doboare. Chiar miercuri, cât mai devreme posibil. Ei au decis, pentru a nu…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe