Connect with us

EVENIMENT

Se circulă în condiții de iarnă pe drumuri din mai multe județe. S-a depus strat de zăpadă

Publicat

zapada drum

Se circulă în condiții de iarnă vineri dimineață pe drumuri din mai mule județe ale țării, pe care s-a depus un strat de zăpadă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, este vorba de unele tronsoane de drumuri naționale din zona montană a județelor Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Maramureș, Mureș, Satu Mare și Vrancea.

În aceste zone se circulă în condiții de iarnă, fiind depus strat subțire de zăpadă frământată.

Pe arterele rutiere principale – autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condiții normale, pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza, în special dacă circulă pe un carosabil umed, să mărească distanța de siguranță între mașini și să sporească atenția la volan.

„Reamintim de obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelopele de iarnă pentru circulația pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, cu recomandarea de a-și planifica foarte atent traseul pe care urmează să-l parcurgă”, au mai transmis polițiștii.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tăblițele de la Tărtăria: Misterul continuă la zeci de ani de la descoperirea lor. Cea mai veche scriere din lume sau nu?

Publicat

tăblițele de la tărtăria: misterul continuă la zeci de ani

Plăcuțele de la Tărtăria sunt un set de trei artefacte arheologice descoperite în satul Tărtăria din județul Alba, România, în anul 1961.

Aceste artefacte au fost găsite într-un sit neolitic, în apropierea ruinelor unui așezământ neolitic cunoscut sub numele de „Cetățuie”.

Cele trei plăcuțe sunt făcute din lut ars și prezintă desene incizate, considerate a fi printre cele mai vechi exemple de scriere sau simboluri grafice descoperite în Europa.

Ele datează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujeancă la 100 de ani. Secretul longevității Iolandei Florea: Am gândit întotdeauna pozitiv

Publicat

ioli 1 e1713081152859.jpeg

Mulți ar spune că e o vârstă la care doar visează, însă clujeanca Iolanda Florea, fostă profesoară de matematică, a și împlinit-o cu câteva zile în urmă. Cu foarte multe amintiri, cu povești demne de romane, Cluj24 a reușit să afle câteva lucruri chiar de la ea, în momentul în care a fost sărbătorită de familie.

”Mă simt foarte bine la 100 de ani, dar, în același timp, speriată de ce va urma. Am fost invitată de o clasă căreia i-am predat, la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Greul din kickbox-ul românesc, Cristian Ristea, la Alba Iulia: Cum se pot educa copiii prin sporturile de contact

Publicat

video: greul din kickbox ul românesc, cristian ristea, la alba iulia:

Cristian Ristea este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de kickbox din România, dar și la nivel internațional. Luptător în galele din România, care recent a intrat în cel mai puternic circuit de kickbox, Glory. 

Ristea a fost prezent sâmbătă, 13 aprilie, la Alba Iulia, la un semniar al Clubului Revolution Academy Alba Iulia. După antrenamentul pe care l-a susținut reporterii alba24.ro au vorbit cu luptătorul român. 

Nu despre lupte, meciuri câștigate sau pierdute ci…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

INCENDIU la Blaj. Focul a izbucnit la un autoturism. Pompierii intervin cu o autospecială

Publicat

incendiu la blaj. focul a izbucnit la un autoturism. pompierii

Un incendiu a izbucnit duminică, în jurul orei 18:50, la un autoturism aflat în municipiul Blaj.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj intervine pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism în municipiul Blaj.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe