Connect with us

EVENIMENT

Se deschide la Cluj-Napoca NOUA clinică Q-Vision. Investiție de 2 milioane de euro

Publicat

qvision foto e1726213921936.jpeg

Clinica Q-Vision sărbătorește 10 ani de la înființare și marchează acest moment important prin deschiderea unei noi locații în cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 2 milioane de euro.

Noua clinică dispune de un bloc operator modern și o secție de terapie intensivă la cele mai înalte standarde, precum și de o secție de reabilitare vizuală, unică în Transilvania. Clinica a derulat recent și un screening în câteva grădinițe din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Delegație a Ambasadei Statelor Unite ale Americii, la Biblioteca Județeană Alba. Discuții despre proiecte de colaborare

Publicat

delegație a ambasadei statelor unite ale americii, la biblioteca județeană

O delegație de la Ambasada Statelor Unite ale Americii din București va fi prezentă luni, 16 septembrie, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. În cadrul întâlnirii se vor pune bazele proiectelor și colaborărilor viitoare dintre cele două instituții.

Vizita va debuta, de la ora 15.30, cu prezentarea colecției de carte și a activității bibliotecii județene. Apoi, va fi prezentată colecția American Shelf…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Miriam Bulgaru, calificată în semifinalele Ţiriac Foundation Trophy. Și-a asigurat un cec de 5.300 de dolari şi 49 de puncte WTA

Publicat

miriam bulgaru, calificată în semifinalele Ţiriac foundation trophy. Și a asigurat

Jucătoarea de tenis din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis, după ce a învins-o pe rusoaica Alevtina Ibraghimova cu 6-2, 6-2.

Miriam Bulgaru (25 ani, 202 WTA) s-a impus după o oră şi 23 de minute în faţa unei adversare venite din calificări (19 ani, 335 WTA),…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat prins beat la volan pe o stradă din Dej, arestat preventiv pentru 30 de zile

Publicat

1676393713 etilotest.jpg

Un bărbat de 50 de ani din comuna Mica a fost reținut marți de polițiști, după ce acesta a fost surprins conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au reținut, marți, 10 septembrie, un bărbat depistat beat la volan. Incidentul a avut loc pe strada 1 Mai din municipiul Dej.

Bărbat prins beat la volan pe o stradă din Dej

„La…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

NEMAIVĂZUT. 60 de nevăzători clujeni sunt deciși să PROTESTEZE în stradă. Pensiile lor s-au DIMINUAT cu 80%

Publicat

protest.jpg

Nevăzătorii clujeni vor merge la București și vor protesta în stradă pentru că se simt nedreptățiți de noua lege a pensiilor. Este o premieră negativă pentru România ca oameni cu astfel de probleme să fie nevoiți să își ceară drepturile în stradă.

Ei nu vor primi pensii mai mici acum, dar, în urma recalculării, drepturile lor s-au diminuat foarte mult și nu vor mai beneficia de nicio indexare timp de 10 până la 15 ani.

Indexările se fac anual, cu rata…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe