Connect with us

EVENIMENT

Se mai întoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea? Un fost coleg a dat-o de gol. „Mă bucur pentru ea”

Publicat

se mai întoarce adela popescu la vorbeste lumea? un fost

Se mai întoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea? Sunt foarte multe zvonuri legate de matinalul de la Pro TV, iar acum un actual prezentator a adus-o în discuție pe Adela Popescu, care a plecat de la emisiune pentru a prezenta show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Se mai întoarce Adela Popescu la Vorbeste Lumea?

Adela Popescu a făcut istorie la matinalul de la Pro TV! A prezentat emisiunea în mai multe rânduri, însă a plecat pentru a se dedica proiectului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar în prezent se relaxează în concediu. Ei bine, se pare că nu doar telespectatorii îi duc dorul, ci și colegii de platou.

Cel care a vorbit despre actriță este Andrei Lăcătuș, alis Shurubel. Prezintă matinalul „Vorbește Lumea” împreună cu Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu și a acordat recent un interviu în…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Clujul are un nou TRASEU turistic, extrem de spectaculos

Publicat

1 6 e1696318642328.jpeg

Un nou traseu turistic, extrem de spectaculos, care cu siguranță va intra în topul celor mai frumoase trasee turistice din județ, a fost marcat la sfârșitul săptămânii trecute, de către angajații și voluntarii Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, instituție de interes județean subordonată Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu angajații centrului de inginerie Bosch din Cluj.

amplasare traseu

„Traseul, aflat în cea mai mare parte pe raza comunei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aplicația Hidroelectrica, SUSPENDATĂ la doar o zi după lansare. Ce erori au reclamat utilizatorii

Publicat

aplicația hidroelectrica, suspendatĂ la doar o zi după lansare. ce

Aplicația online „iHidro”, lansată pe 2 octombrie de Hidroelectrica, a fost suspendată după doar o zi. Mai mulți clienți ai companiei au reclamat erori în grave apărute în funcționarea acesteia.

Unii dintre aceștia au sesizat că au fost încurcate datele clienților, adică după instalare și autentificare apăreau datele altor persoane. 

„M-am înregistrat și îmi apare numele unui alt client”, „Am făcut cont, dar nu primesc link de activare. Nu pot accesa”, „Am…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CNAIR: vehiculele istorice nu mai sunt exceptate de la plata rovinietei. De când intră în vigoare măsura

Publicat

cnair: vehiculele istorice nu mai sunt exceptate de la plata

CNAIR anunță deținătorii de vehicule de interes istoric că vor fi obligați să plătească rovinieta. Exceptarea lor de la aplicarea de tarife rutiere încetează.

”În conformitate cu prevederile Legii nr. 226/2023 privind aplicarea unor tarife rutiere pe rețeaua de drumuri naționale din România, la data intrării în vigoare a acesteia, exceptarea vehiculelor istorice de la obligaţia de plată a rovinietei şi a tarifului de trecere, stabilită în conformitate cu prevederile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mucegai, insecte și rugină la food court-ul Iulius Mall Cluj. AMENZI de 300.000 de lei de la OPC

Publicat

iulius 1 e1696332997856.jpg

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj a desfășurat în data de 2 octombrie 2023 o acțiune  de control, în urma unor sesizări, la operatorii economici care își desfășoară activitatea în zona food court Iulius Mall din Cluj-Napoca.

„Verificările s-au derulat în cadrul campaniei Academia Comisarilor – în care sunt implicați tinerii noștri colegi – și au urmărit modul în care sunt respectate prevederile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe