Connect with us

EVENIMENT

Se poate merge pe litoral, anul acesta, de 1 Mai? Răspunsul polițiștilor

Publicat

Poliția Română a precizat, joi, că tradiţionalul sejur la mare de 1 Mai nu este înscris în ordonanţele militare ca motiv de deplasare.

Poliţiştii le transmit românilor să rămână acasă, ”pentru binele tuturor”.

„Tradiţionalul sejur la mare NU este înscris în ordonanţele militare ca motiv de deplasare – pentru binele tuturor, vă rugăm să rămâneţi acasă! Poliţiştii acţionează în Gara de Nord, în trenuri şi staţii de cale ferată pentru a verifica motivele deplasării celor care călătoresc în această perioadă”, scrie Poliţia Română, joi, pe pagina sa de Facebook.

”Anul acesta, de 1 Mai, admirăm marea de #acasă. Prin efortul pe care îl facem acum, ne va fi mai bine în curând”, au mai scris reprezentanții Poliției Române pe Facebook.

Foto: Facebook/ Poliția Română

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Mircea Abrudean, la Porțile de Fier, la inaugurarea unei liniii electrice aeriene: O soluție inteligentă și ecologică

Publicat

ener 1.jpg

CNTEE Transelectrica, companie aflată în portofoliul Secretariatul General al Guvernului, a organizat ieri seară, la sediul SET Porțile de Fier I, Ceremonia de inaugurare a Proiectului de construire a Liniei Electrice Aeriene de 400kV Porțile de Fier – (Anina) – Reșița.

Proiectul reprezintă o investiție de peste 150 de milioane de lei, cu o lungime totală de 117 km și, corelat cu retehnologizarea Stației Electrice de Transformare Reșița care va face posibilă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Controale în trafic: Polițiștii din Alba au reținut 7 permise și 4 certificate de înmatriculare

Publicat

controale în trafic: polițiștii din alba au reținut 7 permise

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 389 de persoane și au fost verificate 251 de autovehicule, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Au fost constatate 179 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alegeri locale 2024: A început perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor

Publicat

alegeri locale 2024: a început perioada de depunere la birourile

Alegeri locale 2024: A început perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie. 

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi și până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună la birourile electorale candidaturile pentru alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din 9 iunie.

Vezi și Alegeri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

L-AȚI VĂZUT? Minor de 14 ani din Cluj, DISPĂRUT de la domiciliu. Sunați la 112

Publicat

csabai e1713264584948.jpg

La data de 16 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minorul CSABOI GHEORGHE-IOAN LIVIU, în vârstă de 14 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat la data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, de la locuința sa, iar până în prezent nu a revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.80 m, greutate – 50 de kg, păr șaten închis, ochi căprui.

L-AȚI VĂZUT? Minor de 14 ani din Cluj, DISPĂRUT de la domiciliu….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe