Connect with us

ACTUALITATE

Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valey. Ce a reușit să creeze tânărul român, la numai 20 de ani

Publicat

Sursă foto: facebook Sebastian Dobrincu

Știrea bună cu care am putea începe săptămâna vine din Silicon Valey, unde un român de 20 de ani face vâlvă cu talentul și intuiția cu care calcă pe urmele lui Elon Musk sau Larry Page. Sebastian Dobrincu a devenit anul acesta cel mai tânăr membru din clasamentul Forbes „30 under 30” (n.r. – 30 de milionari sub 30 de ani).

Potrivit unui raport al celor de la Yahoo! Finance, citat de publicația Forbes, până la sfârșitul acestui an, Silicon Valley va produce nu mai puțin de 5.000 de milionari.

Printre aceștia se numără și Sebastian Dobrincu, un tânăr de numai 20 de ani din România, care este și unul dintre cei mai tineri milionari pe care i-a dat Silicon Valley.

Sebastian a demonstrat, încă de la o vârstă fragedă, că este talentat și pasionat de programare și tehnologie. La vârsta de numai 7 ani a început să învețe despre sofware. În următorii 10 ani a continuat să-și cultive abilitățile de programator și inginer. Spotify, Facebook și TikTok au fost impresionați de talentul lui.

Însă Sebastian nu s-a oprit aici. La numai 17 ani a fondat Storyheap, o platformă care a devenit lider de piață pe zona de social media content marketing. Storyheap a fost un hit încă de la lansare și în scurt timp Sebastian avea o listă lungă de clienți faimoși, printre care Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

După povestea Storyheap, tânărul și-a lansat și cariera de antreprenor. Cu experiența acumulată a pus pe picioare Brandmates și Owlmetrics – cu misiunea de a ajuta brandurile să-și mărească influența pe platforme de social media și să-și crească afacerea.

Printre clienții celor două platforme se numără alte nume faimoase, printre care: Universal, Interscope Records și HubSpot.

La fel ca mult mai faimoșii Elon Musk și Larry Page, Sebastian Dobrincu a urmat cursurile Universității Stanford, unde a învățat despre inteligență artificială și modalitățile prin care roboții „învață” și se dezvoltă.

Însă, la fel ca giganții tech Bill Gates și Mark Zuckerberg, Dobrincu a decis să renunțe la școală și să își concentreze eforturile în antreprenoriat și dezvoltarea de noi produse. Și nu a trecut mult timp până când tânărul și-a câștigat faima în media din SUA și nu numai.

Silicon Valley este faimoasă pentru că a produs mii de profesioniști de succes, cu idei care au schimbat lumea.

Este un loc perfect să faci avere peste noapte, dacă ai o idee inovatoare și spațiul perfect unde poți găsi finanțare pentru cele mai nebunești idei de afaceri.

Este de înțeles, de altfel, având în vedere că tehnologia este una dintre cele mai profitabile industrii din lume la ora actuală. Și una care a cunoscut o dezvoltare fulminantă în ultimele decenii.

Sursa: Alba24.ro

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO Botoșani: Primul Muzeu Multimedia, pregătit de deschidere

Publicat

fb img 1713595297022 1000x600.jpg

Primul Muzeu Multimedia din municipiul Botoșani își va primi oaspeții în curând.
Dedicat diversității culturale, muzeul a fost realizat în cadrul proiectului „Întoarcere la rădăcinile noastre comune”, implementat în cadrul Programului Comun România-Ucraina 2014-2020 și este amenajat în unul din beciurile din Centrul Istoric.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Bătaie de joc cu bani cheltuiți pe școli și grădinițe fără copii. În unele clădiri se mai fac praznice și cumetrii

Publicat

index 6 1000x600.webp.webp

Milioane de euro au aruncat pe apa sâmbetei autoritățile locale din România, din fonduri de la Banca Mondială sau guvernamentale, pentru școli fără elevi. Numai în județul Botoșani sunt cel puțin 22 de școli astfel finanțate și închise din lipsă de elevi, scrie ADEVĂRUL.

Scăderea populației, mai ales în mediul rural, este o problemă care afectează întreaga țară, dar mai ales comunele din nordul Moldovei, unde exodul accelerat al tinerilor a lăsat cătunele aproape goale. Îmbătrânirea populației și plecarea masivă în străinătate a localnicilor tineri lasă școlile fără elevi.

Conform datelor oficiale, în aproximativ 13 ani, populația școlară s-a redus cu peste 14.000 de elevi. În ciuda acestor realități tot mai evidente,…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Alt HAIDUC în trafic: Tânăr din Suceava, prins conducând cu viteză prin Botoșani deși nu avea permis

Publicat

razie politisti radar amenda 3 1000x600.jpeg

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control la data de 16 aprilie 2024, pe drumul public din comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un tânăr, de 33 de ani, din județul Suceava, care circula cu viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, suspendată.

“Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Copila de 13 ani a fost găsită de polițiști noaptea trecută în municipiul Botoșani

Publicat

img 20240416 wa0013 859x600.jpg

Copila de 13 ani din Botoșani, căutată de familie a fost găsită, în cursul nopții, pe raza municipiului Botoșani. Aceasta a fost internată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență.

Se continuă verificările pentru a stabili împrejurările în care minora a părăsit domiciliul.

Dacă o vedeți sunați la 112! O copilă de 13 ani din municipiul Botoșani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Știrea inițială: Polițiștii botoșăneni au anunțat că efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoșani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe