Connect with us

EVENIMENT

Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Giurgiu a fost închisă, 13 pacienţi depistaţi cu COVID-19

Publicat

china spital

Secţia de cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu a fost închisă după ce 13 pacienţi internaţi aici au fost depistaţi cu COVID-19.

„Un pacient a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, pe secţia cardiologie, în urmă cu o săptămână, având test COVID-19 negativ.

Ulterior, acesta a prezentat simptomatologie specifică noului coronavirus, fiind imediat izolat şi retestat, iar în data de 24 septembrie, rezultatul testului a fost pozitiv.

Ca atare, conform procedurii, au fost testaţi toţi pacienţii internaţi pe secţia cardiologie, 13 dintre aceştia având rezultat pozitiv”, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

La momentul actual, se lucrează la transferul bolnavilor infectaţi către alte unităţi spitaliceşti care pot prelua pacienţi cu COVID-19.

„De asemenea, astăzi, 29 septembrie 2020, a fost testat personalul medical care activează pe secţia de cardiologie, rezultatele acestora urmând să fie primite cel târziu mâine.

Pentru a stopa o eventuală extindere a focarului, epidemiologii Spitalului Judeţean de Urgenţa Giurgiu şi DSP Giurgiu au decis închiderea secţiei, urmând să fie efectuată dezinfecţia spaţiului.

Totodată, pacienţii care erau internaţi pe secţia cardiologie, ale căror rezultate în urma testării au fost negative, vor fi externaţi, starea lor de sănătate fiind una ameliorată”, a precizat sursa citată. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Zăpadă la Mărișel și la Dealul Negru, la jumătatea lunii aprilie. ”Una caldă, una rece”

Publicat

cabana mot.jpg

Un strat consistent de zăpadă s-a așternut în noaptea de marți spre miercuri în comuna Mărișel din județul Cluj, situată în zona de munte, dar și la Dealul Negru sau la Băișoara și Feleacu, unde încă ninge. 
”Una caldă, una rece… De la 22 de grade la zero grade. În mai puțin de 24 de ore”, au spus cei de la Cabana Moților care au și surprins zăpada într-o fotografie din dimineața zilei de 17 aprilie.
Un clujean a postat și el fotografii de la Dealul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un deținut închis pe viață la Penitenciarul Aiud vrea o pedeapsă mai mică. Crima îngrozitoare pe care a comis-o în Harghita

Publicat

un deținut închis pe viață la penitenciarul aiud vrea o

Un deținut al Penitenciarului Aiud, condamnat la închisoare pe viață, a vrut să i se schimbe pedeapsa. Mai exact să fie schimbată la 25 de ani de închisoare. 

Cererea sa a fost judecată de magistrații Tribunalului Alba. O soluție a fost dată pe 15 aprilie 2024. 

Este vorba despre Istvan Krafft Szabo, un bărbat care a comis o crimă oribilă, în 2012. Pentru fapta comisă Curtea de Apel Târgu Mureș l-a condamnat definitiv la închisoare pe viață, în 2014.

După aproape 10…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Incendiu de amploare la Gilău. Trei case afectate și un grajd. Doi cai nu au putut fi salvați

Publicat

grajd cai e1713326817260.jpeg

Un incendiu de amploare a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri la o casă în comuna Gilău, iar focul s-a extins la alte două  case din vecinătate, dar si la un grajd cu cai.

Incendiul a fost lichidat de pompierii clujeni după câteva ore de luptă cu flăcările.

”Au ars in total aproximativ 400 mp acoperiș de la o casă cu 2 camere, bucătărie de vară și un grajd cu cai.

Trei cai au fost evacuați.

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un drum din comuna Ciuruleasa va fi asfaltat și modernizat, pe o lungime de aproape 1,7 km. Care este valoarea investiției

Publicat

un drum din comuna ciuruleasa va fi asfaltat și modernizat,

Un drum comunal din comuna Ciuruleasa, care asigură legătura între DN 74 și satul Vulcan, urmează să fie asfaltat pe o porțiune de aproape 1,7 km. Investiția se ridică la peste 1,8 milioane de lei. 

Primăria Ciuruleasa a lansat pe 16 aprilie, în SEAP, o licitație pentru execuția lucrărilor de modernizare a drumului comunal DC 161 în satul Vulcan.

Valoarea totală a contractului este estimată la 1.845.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, drumul comunal DC 161…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe