Connect with us

EVENIMENT

Şedinţă comună pentru numirea unui membru în CNSAS şi modificarea Regulamentului

Publicat

Arhivă foto

Camera Deputaților și Senatul s-au întrunit într-o ședință comună marți pentru a numi un nou membru în Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) și pentru a aduce modificări Regulamentului privind activitățile comune, în scopul consolidării normelor referitoare la disciplina parlamentară.

Şedinţa este condusă de preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 365 de parlamentari din totalul de 467.

În 7 iunie, Comisiile juridice ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au avizat favorabil candidaturile Sulfinei Barbu şi a lui Marius Oprea pentru funcţia de membru al Colegiului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), devenită vacantă după expirarea mandatului Sulfinei Barbu. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

RO-ALERT cod PORTOCALIU de vreme rea în Gherla și în alte câteva localități din Cluj

Publicat

ploaie.jpg

A fost transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert privind incidența fenomenelor meteo cod portocaliu, valabil în intervalul orar 15:35-16:15.

„Fenomene preconizate sunt ploi și vânt puternic pentru localitatile Gherla, Cășeiu, Iclod, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Chiuiești, Cuzdrioara, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Țaga, Vad, Borșa, Sânmărtin, Bobâlna, Panticeu, Cornești, Dăbâca, Vultureni, Aluniș și Jichișu de Jos”, a transmis ISU…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Katia Cărbune, șefă de promoție la Liceul ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, la podcastul Cluj24: Vreau să rămân în țară

Publicat

katia.jpg

Katia Cărbune, șefă de promoție la Liceul ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, a fost invitata jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de pe Cluj24.

Tânăra, care se pregătește să dea admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și să devină psihiatru, a vorbit despre școală și a spus că și-a asumat singură să lucreze enorm, astfel că a devenit șefă de promoție.

Katia a fost la vot și a vorbit și de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Festivalul de ȘURĂ Mera World Music. Au fost anunțați primii ARTIȘTI

Publicat

foto3 e1718103045825.jpeg

Între 1 și 4 august 2024, la Mera se desfășoară Festivalul de ȘURĂ Mera World Music. Organizatorii au anunțat deja primii artiști.

„Pe parcursul anilor, deja ne -am obișnuit să asigurăm publicului la gospodăria Szarka, din Mera, o distracție pe cinste alături de muzicieni cu instrumente nemaivăzute, veniți din colțurile cele mai îndepărtate ale lumii.

mera world musicmera world music

FOTO. Festivalul de ȘURĂ Mera World Music. Au fost anunțați primii ARTIȘTI

În perioada 1-4…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Imagini spectaculoase. TROMBĂ pe lacul Mărtinești

Publicat

tromba1.jpg

Imagini spectaculoase pe lacul Mărtinești din Cluj.

O trombă s-a format pe lac, un fenomen destul de rar întâlnit.

Imagini spectaculoase. TROMBĂ pe lacul Mărtinești

Imaginile au fost surprinse marți, 11 iunie, cțnd județul Cluj a fost sub cod galben de vreme instabilă, inclusiv intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe