Connect with us

EVENIMENT

Serviciul de Ambulanță al unui oraș din județul Brașov, paralizat după ce două asistente au fost confirmate cu noul coronavirus

Publicat

coronavirus

Patru asistenţi şi un ambulanţier de la Substația Codlea a Serviciului de Ambulanță sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov, iar alți patru angajați sunt izolați la domiciliu, după ce două asistente au fost confirmate cu COVID-19.

Conform managerului general al SAJ, David Levente, două dintre asistentele de la Substaţia din Codlea s-au prezentat marţi dimineaţa, în timpul lor liber, la Spitalul de Boli Infecţioase, una reclamând simptome respiratorii, iar cealaltă afirmând că a avut zilele anterioare astfel de probleme.

Rezultatele testului au fost transmise uneia dintre asistente în cursul serii aceleiaşi zile, acestea fiind pozitive.

„În acel moment, respectiva angajată a Substaţiei Codlea intrase în tură de 45 de minute, fără însă a efectua vreo cursă cu maşina de ambulanţă. Imediat a sunat coordonatorul medical şi i-a raportat situaţia. I s-a interzis plecarea în vreo cursă şi s-a dat dispoziţia dezinfectării maşinii în care se afla, precum şi a Substaţiei de Ambulanţă”, a precizat DSP Braşov.

Asistenta a fost preluată de la serviciu, iar colega acesteia, ulterior, de la domiciliu, de echipajul SMURD dedicat transportului pacienţilor cu COVID-19.

Toţi ceilalţi opt angajaţi ai Substaţiei Codlea s-au prezentat la Spitalul de Boli Infecţioase, fiind internaţi doi asistenţi şi un ambulanţier.

Conform sursei citate, s-a început ancheta epidemiologică în acest caz. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Aventura penală a unui bărbat din Alba, terminată cu un accident rutier: A furat o mașină și a condus-o beat și fără permis

Publicat

aventura penală a unui bărbat din alba, terminată cu un

Un bărbat care a furat un autoturism și s-a urcat beat și fără permis la volanul mașinii a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Alba. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Incendiu provocat intenționat de un bărbat, la Bistra. Cu o țigară aruncată a cauzat distrugeri de peste 25.000 de lei

Publicat

foto: incendiu în apuseni. adăpost de animale, cuprins de flăcări.

Un bărbat din Roșia de Secaș s-a ales cu dosar penal după ce a provocat intenționat un incendiu. Acesta a aruncat o țigară aprinsă într-o căpiță de fân. În urma acțiunii sale au ars trei căpițe de fân și un graj de animale. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Autotren RĂSTURNAT pe Autostrada Transilvania. Șofer rănit. Blocaj în trafic între Târgu Mureș și Câmpia Turzii

Publicat

autotren rasturnat.jpeg

Un accident de circulație a avut loc pe Autostrada Transilvania, luni, între Târgu Mureș și Câmpia Turzii.

Un autotren s-a răsturnat, iar șoferul este grav rănit.

Autotren RĂSTURNAT pe Autostrada Transilvania. Șofer rănit. Blocaj în trafic între Târgu Mureș și Câmpia Turzii

Potrivit Poliţiei Române autotrenul s-a răsturnat pe autostrada A3 Târgu Mureș-Câmpia Turzii, la kilometrul 29, în apropierea localității Iernut, din județul Mureș.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Poiana Vadului. Impact între două motociclete și o mașină

Publicat

accident rutier la poiana vadului. impact între două motociclete și

Un accident rutier s-a produs luni, în jurul orei 12:10, pe raza localității Poiana Vadului. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicați motocicliști și un autoturism. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe