Connect with us

ACTUALITATE

Sfaturi de la polițiștii din Botoșani pentru a evita să deveniți victime ale furturilor din buzunare și genţi

Publicat

1728552824 furt geanta poseta portofel portmoneu.jpg

Publicitate

Specificul furturilor din buzunare constă în faptul că locul de acţiune este un spaţiu restrâns, de regulă favorizat de aglomeraţie. În general, se fură în mijloacele de transport în comun și în zona pieţelor, la anumite ore, atunci când oamenii merg spre serviciu sau spre casă și sunt grăbiţi, hoţii profitând de neatenţia acestora.

 

Pentru a evita să deveniţi victime ale infracţiunii de furt din buzunare, genţi, este recomandat să ţineţi cont de sfaturile cu caracter preventiv oferite.

 

În mijloacele de transport în comun:

  • când aşteptaţi autobuzul sau alt mijloc de transport în comun în staţii aglomerate, daţi dovadă de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Dorohoian arestat și trimis în judecată după ce și-a ucis un vecin de bloc după o beție

Publicat

arest.jpeg

Publicitate

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a anunat că a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului I.S.M., în vârstă de 45 de ani, din mun. Dorohoi, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „omor”.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a precizat că s-a reţinut că, în noaptea de 15/16.08.2024, în jurul orei 00.15, în timp ce se aflau în fața scării de bloc în care locuia victima B.C.C., pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool, inculpatul a lovit-o pe aceasta în mod repetat cu pumnii și picioarele, cauzându-i leziuni care au condus la deces, la data de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tânăr din Havârna, reținut după ce a forțat intrarea într-un bar din localitate de unde a luat banii din încasări

Publicat

politisti batuti 74842600 1000x600.webp.webp

Publicitate

Polițiștii din Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, din comuna Havârna, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 13 spre 14 octombrie 2024, ar fi pătruns fără drept, prin distrugerea sistemului de asigurare, în incinta unui local public, de unde ar fi sustras aproximativ 4.000 de lei.

 

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și restiuit persoanei vătămate.

 

Publicitate

Tânărul a fost…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Percheziții la Botoșani: Șapte persoane reținute de polițiști în ultimele 24 de ore

Publicat

perchezitii 1.jpg

Publicitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la peste 50 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

 

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 182 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei, au fost reținute 14 permise de conducere și  certificate de înmatriculare și au fost reținute pentru 24 de ore, 7 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Totodată, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Târgul Firmelor Locale ExpoBT, aflat la prima ediție, va avea loc la Sala Polivalenta Elisabeta Lipă Botoșani

Publicat

img 20241014 wa0021.jpg

Publicitate

Studio Mobilli , în parteneriat cu Comunitatea Bizz Club Botoșani, anunță organizarea Târgului Firmelor Locale ExpoBT , ce va avea loc pe 2 și 3 noiembrie 2024 , la Sala Polivalenta Elisabeta Lipa Botosani . Acest eveniment unic este dedicat promovării și dezvoltării afacerilor locale din județul Botoșani, fiind la prima ediție.

 

Scopul târgului este de a sprijini și promova afacerile locale, creând oportunități de colaborare și networking între firmele participante și publicul larg. Evenimentul va găzdui peste 60 de afaceri locale din diverse domenii, oferindu-le posibilitatea de a-și prezenta produsele și serviciile către o audiență cat mai…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe