Connect with us

EVENIMENT

Simona Halep anunţă încheierea coşmarului trăit un an şi jumătate

Publicat

Arhivă foto

Simona Halep, jucătoarea română de tenis, a anunțat miercuri, printr-o postare pe Instagram, că coșmarul prin care a trecut timp de un an și jumătate a luat sfârșit, după ce a fost suspendată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITA) pe o perioadă de patru ani, în urma unui test antidoping pozitiv.

”Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat. Am avut şansa să îmi prezint apărarea în faţa TAS, să arăt că nu m-am dopat în niciun fel.

Asta am spus încă din prima zi în care am fost acuzată”, a afirmat în comunicat Halep, care a fost audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne la începutul lunii.

”Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucători, foşti jucători, legende ale sportului, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru susţinerea voastră extraordinară, pentru toate mesajele şi înregistrările video pe care mi le-aţi transmis în perioada de chinuri prin care am trecut.

Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată.

Această susţinere a însemnat totul pentru mine şi mi-a dat putere să continui să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul.

Voi împărtăşi cu voi veştile despre cazul meu de îndată ce le voi primi.

Vă doresc tot ce este mai bun. Binele şi adevărul triumfă întotdeauna”, a transmis fostul lider mondial.

Halep a fost audiată săptămâna trecută de Tribunalul de Arbitraj Sportive de la Lausanne

Halep a fost audiată săptămâna trecută de Tribunalul de Arbitraj Sportive de la Lausanne, la care a depus apel pe 24 octombrie, împotriva suspendării sale pe patru ani, dictată de Agenţia Internaţionale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Potrivit tribunalului de la Lausanne, Halep a cerut ca decizia ITIA să fie anulată şi sancţiunea sa ”să fie redusă”.

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, pe 12 septembrie, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

ITIA a precizat că un tribunal independent a suspendat fostul lider mondial pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP).

Halep fusese suspendată provizoriu în octombrie 2022, iar perioada sa de ineligibilitate este luată în considerare din 7 octombrie 2022 până pe 6 octombrie 2026.

Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentele nutriţionale din cauza cărora consideră că a fost testată pozitiv şi a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Halep cere despăgubiri mai mari de 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care produce Schinoussa Superfoods, după ce testul pozitiv la roxadustat (medicament folosit de oamenii cu anemie, n. red.) din 2022, de la US Open. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Primarul din Vințu de Jos, Ioan Petru Barbu, a fost găsit decedat. Acesta s-ar fi spânzurat

Publicat

primarul din vințu de jos, ioan petru barbu, a fost

Primarul din Vințu de Jos, Ioan Petru Barbu, a fost găsit decedat. Tragedia s-ar fi petrecut, în cursul zilei de 16 aprilie 2024. 

Surse din interiorul partidului din care făcea parte, PNL Alba, au confirmat pentru alba24.ro acest fapt.

De asemenea, surse din cadrul poliției au precizat pentru alba24.ro că la fața locului este o anchetă în desfășurare.

Din câte se pare, trupul primarului din Vințu de Jos, Ioan Petru Barbu, ar fi fost găsit într-o anexa a casei.

Sursele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Premieră națională la Cluj: Jazz in the Park aduce în fața cinefililor “The Story of Cymande: Getting it Back” (2024)

Publicat

jazzu 1.jpg

Jazz in the Park anunță premiera națională a documentarului „The Story of Cymande: Getting it Back” la Cluj-Napoca. Filmul explorează traiectoria uneia dintre cele mai samplate trupe din istorie, Cymande, aducând în fața publicului român povestea emoționantă a grupului britanic legendar care va cânta la ediția din acest an a Jazz in the Park Festival.

Înființată în anii ’70, trupa a fost pionieră în combinarea ritmurilor de funk, jazz și grooves,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dosarul bordelului cu minore din Apuseni: Un antrenor de fotbal, fostul primar al Abrudului și alți trei bărbați, CONDAMNAȚI

Publicat

dosarul bordelului cu minore din apuseni: un antrenor de fotbal,

Dosarul bordelului cu minore din Apuseni. Magistrații Tribunalului Alba au dat o primă sentință în dosar. Este vorba despre un bordel ilegal din Abrud, în care printre prostituate se aflau și minore. 

Bordelul era controlat de Constantin Moldovan, un antrenor de fotbal, iar printre clienții săi se afla și Nicolae Simina, fostul primar al Abrudului din partea PSD. De asemenea, printre clienți s-a mai aflat și un fost polițist. În data de 16 aprilie 2024 a fost dată o primă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi drepturi pentru persoanele cu handicap. Acces gratuit cu câini ghid în autobuze, taxi-uri și taxă eliminată la RAR

Publicat

noi drepturi pentru persoanele cu handicap. acces gratuit cu câini

Noi drepturi pentru persoanele cu handicap. Acestea vor avea acces gratuit în mijloacele de transport în comun, magazine, alte spaţii, cu câini ghid. Proiectul a fost adoptat marți de plenul Camerei Deputaţilor.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006. Se scutește de la plata tarifului de omologare individuală perceput de Registrul Auto Român autovehiculele special modificate faţă de configuraţia iniţială, în scopul conducerii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe