Connect with us

EVENIMENT

Simona Halep, dată de gol: cu cine a petrecut sărbătorile la Londra. Au apărut imaginile

Publicat

simona halep, dată de gol: cu cine a petrecut sărbătorile

Simona Halep, dată de gol! Acum s-a aflat cu cine a petrecut sărbătorile de iarnă, la Londra! Anul 2022 a fost unul foarte dificil pentru Simona Halep, care a fost suspendată din toate competițiile, după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în sport.

Simona Halep, dată de gol: cu cine a petrecut sărbătorile la Londra

Anul 2022 a fost unul foarte greu pentru Simona Halep, în vârstă de 31 de ani. Fosta campioană mondială s-a văzut nevoită să se apere într-un proces de dopaj,. după ce a fost depistată pozitivă la Roxadustat. S-a întâmplat imediat după ce sportiva din România a participat la US Open, competiție părăsită după primul tur.

Așadar, a fost un an foarte greu pentru Simona Halep și problema sa încă nu s-a soluționat. Fostul număr 1 mondial a simțit nevoia să petreacă…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UBB, cea mai tare universitate din ţară. Pe locul 980 în clasamentul Times Higher Education

Publicat

ubb3 e1639656908346.jpg

Universitatea Babeş-Bolyai rămâne cea mai bine instituţie de învăţământ superior din România şi în faţa multor universităţi ale lumii.

 

„UBB pe podium în clasamentul Times Higher Education: 1001-1200 global (980 în componenta de cercetare) și poziția a treia (prima în relația cu industria) în țară

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) ocupă poziția 1001-1200 global la nivel internațional și poziția a treia în țară…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marcel Ciolacu: Joi dăm ordonanța pentru majorarea salariului minim la 3.300 de lei. Noul salariu minim în construcții, mai mare

Publicat

marcel ciolacu: joi dăm ordonanța pentru majorarea salariului minim la

Creșterea salariului minim pe economie: Guvernul va adopta joi o ordonanţă prin care salariul minim pe economie creşte de la 3.000 la 3.300 de lei şi o hotărâre prin care salariul minim în construcţii creşte de la 4.000 la 4.500 de lei, a informat, miercuri, premierul Marcel Ciolacu.

„Mâine dau ordonanţă şi HG, o dată pentru mărirea salariului (minim) de la 3.000 la 3.300 şi HG pentru mărirea salariului (minim) în construcţii de la 4.000 la 4.500, astfel încât plătirea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Apă și canalizare pe 15 străzi din cartierul Orizont din Alba Iulia. Primăria a semnat contractul de execuție

Publicat

apă și canalizare pe 15 străzi din cartierul orizont din

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat miercuri că peste un milion de euro vor fi cheltuiți pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare de pe 15 străzi din cartierul Orizont. 

”Am semnat zilele acestea contractul de lucrări prin care pe străzile Azur, Zenit, Albatros, Uranus, Orizont 3, Orizont 4, Orizont 6, Orizont 9, Orizont 10, Orizont 16, Orizont 21, Orizont 23, Orizont 24, Orizont 25 și Orizont 26 vor fi extinse rețelele de apă și canalizare.

Cu excepția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Centru de zi pentru persoane vârstnice, la Abrud. Clădirea va fi inaugurată luni, 2 octombrie, de Ziua pensionarului

Publicat

centru de zi pentru persoane vârstnice, la abrud. clădirea va

Primăria Abrud va inaugura luni, 2 octombrie, Centrul de zi pentru persoane vârstnice. Investiția se ridică la peste 3 milioane de lei.

Evenimentul va avea loc luni, 2 octombrie 2023, de la ora 12.00, pe strada 1 Mai, numărul 2, în Abrud, în fosta Unitate Militară.

Potrivit reprezentanților Primăriei Abrud, inaugurarea centrului va avea loc în ziua în care este sărbătorită Ziua Pensionarului.

Vezi și Premieră în Munții Apuseni: Centru de zi pentru vârstnici, cantină…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe