Connect with us

EVENIMENT

Simona Halep, suspendată provizoriu, după ce a avut test pozitiv la o substanță interzisă

Publicat

halep
Arhivă foto

Românca Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunțase anterior că își încheie sezonul.

Simona Halep a anunțat, joi, că începe cel mai greu meci din viața sa, acela de a demonstra adevărul.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțat că am fost testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare șoc din viața mea. De-a lungul carierei mele de gaură, ideea de a trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată, deoarece este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată”, spune Simona Halep.

Halep mai spune că va lupta „până la capăt” pentru a dovedi că nu a luat niciodată cu bună știință vreo substanță interzisă și are încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

„Nu este vorba de titluri sau de bani. Este vorba de onoare și de povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu jocul de tenis în ultimii 25 de ani”, mai spune Simona Halep.

Agenția Internațională de Integritate în Tenis a suspendat-o provizoriu pe româncă până la rezultatul celui de-al doilea test.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Românii au dreptul la mai multe zile libere în 2023. Schimbările anunțate de noul cod al muncii

Publicat

românii au dreptul la mai multe zile libere în 2023.

Românii au dreptul la mai multe zile libere în anul 2023, conform Codului muncii, ce a fost modificat printr-o lege intrată în vigoare la finalul lunii octombrie, care aduce mai multe beneficii noi pentru salariați. Angajații le pot cere în anumite condiții.

Câte zile libere în plus pot cere românii în 2023 și în ce condiții

Mai exact, conform noului Cod al muncii, modificat de Legea 283/2022, intrată în vigoare la finalul lunii octombrie, românii pot solicita mai multe zile libere. De exemplu, angajații au dreptul la zece zile plătite de absențe pentru urgențele familiale, pe care le vor recupera ulterior, de comun acord cu angajatorul, fără să le fie afectat numărul total de zile de concediu de odihnă.

De asemenea, angajații vor avea dreptul să ceară până la cinci zile lucrătoare libere pe an ca să…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Prelevare de organe în Arad, de la un pacient în moarte cerebrală. Cordul va salva viața unui croat

Publicat

a

Medicii au făcut o prelevare de organe de la un pacient aflat în moarte cerebrală la Spitalul Județean de Urgență Arad. Au fost prelevați rinichii, corneea și cordul, acesta urmând să fie transplantat unui pacient din Croația pentru că în România nu sunt pacienți compatibili.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Arad, organele au fost prelevate de la un pacient de 52 de ani, aflat în moarte cerebrală.

Intervenția de prelevare a fost făcută de echipe de medici din Elveția, Croația, București și Cluj-Napoca împreună cu medicii arădeni.

Au fost prelevați cordul, rinichii și corneea pacientului, care vor ajunge, de urgență, la pacienți aflați în stare critică și a căror viață depinde de un transplant.

Deoarece în România nu au existat pacienți compatibili, inima arădeanului va salva viața unui pacient din Croația. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident rutier grav pe o şosea din Arad. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat

politia general accident nou

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Deva-Arad, la kilometrul 499+800 de metri, între localitățile Lipova și Otvoș, județul Arad, un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară.

În urma accidentului, patru persoane au suferit răni ușoare, fiind transportate la spital.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, pentru aproximativ 30 de minute.

Citește mai departe

EVENIMENT

Soții Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public. Cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov 

Publicat

soții elenei udrea s au întâlnit în secret, în public. cum

Fostul și actualul partener de viață ai Elenei Udrea s-au întâlnit în secret, în public, într-un mall, la scurt timp după ce ea a leșinat la penitenciarul Târgşor și a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Iată cum s-a terminat conversația dintre Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov.

Soții Elenei Udrea, împreună la o masă

Fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, și actualul partener de viață, Adrian Alexandrov, cu care are o fiică de patru ani, au stat împreună la o masă, la scurt timp după ce fostul ministru al Turismului a leșinat la Penitenciarul Târgșor.

Primul care a ajuns la întâlnire a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a așteptat ceva timp până când a apărut Adrian Alexandrov. Acesta a băut un fresh și o cafea și a dat un telefon, fără să pară nervos, conform

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe