Connect with us

EVENIMENT

Singura imagine cu soția lui Radu Banciu. Cei doi au și o fetiță împreună

Publicat

singura imagine cu soția lui radu banciu. cei doi au

Singura imagine cu soția lui Radu Banciu ce a fost făcută publică o arată pe femeie zâmbind alături de realizatorul TV și de fiica pe care o au împreună. El a dezvăluit că, la un moment dat, i-a spus partenerei sale că s-a îndrăgostit de o altă femeie, și a explicat de ce nu și-a încheiat atunci căsnicia.

Radu Banciu petrece puțin timp cu soția lui

Din cauză că amândoi au un program încărcat, Radu Banciu și soția lui petrec puțin timp împreună. Sunt amândoi liberi doar în zilele de sâmbătă. În rest, se văd doar o oră pe zi, conform jurnalistului.

„Acum stăm împreună exact cum stau atâția alți oameni, creștem împreună un copil, dar în rest, ce relație poți să ai dacă te vezi o oră pe zi? Adică, să stai o oră sau două pe zi cu familia este, până la urmă, o traumă, și la…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Accident cu un rănit la Ciucea, pe DN1 Cluj-Oradea. Traficul se desfășoară alternativ

Publicat

accident ciucea.jpg

Un accident s-a petrecut vineri dimineață în apropierea localității Ciucea, pe DN1 Cluj-Oradea. O maișină și o autoutilitară s-au ciocnit, rezultând rănirea unei femei.

Un accident cu o mașină și o autoutilitară a avut loc vineri dimineață pe DN 1 Huedin-Oradea, la kilometrul 549, între localitățile Ciucea și Negreni din județul Cluj. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei persoane, care se află în stare de conștiență și este evaluată medical.

Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Centru de psihoterapie GRATUITĂ pentru persoane cu venituri mici, deschis la Cluj-Napoca

Publicat

centru psihoterapie main.jpg

Un centru de psihoterapie care va oferi ședine gratuite pentru persoanele care au nevoie, dar nu își permit să meargă la psiholog, s-a deschis la Cluj-Napoca.

30 de psihologi clujeni s-au înscris deja ca voluntari pe listele centrului și sunt așteptați și alții.

Centru de psihoterapie GRATUITĂ pentru persoane cu venituri mici, deschis la Cluj-Napoca

Centrul Social de Psihoterapie a fost deschis pe starda 21 Decembrie 1989 numărul 46 și este al doilea după unul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Pariul lui George Simion: Construcția de case de la zero pentru SINISTRAȚII din Galați

Publicat

simion 2 e1727104474408.jpg

George Simion, președintele AUR, a anunțat că începe construcția caselor pentru sinistrații din comuna Pechea, județul Galați. Liderul AUR a spus că realizarea acestor case până pe data de 13 octombrie reprezintă pariul său.

„Începem construcția caselor aici în comuna Pechea din Galați. Deja avem trasat tot. (…) E pariul pe care îl pun cu voi, dragi prieteni, și cu cei care tot spun că nu se poate, nu se poate. Credeți că de pe 27 septembrie până pe 13…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabău („U” Cluj): Poli Iași este un adversar INCOMOD. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor din punct de vedere fizic

Publicat

whatsapp image 2024 09 03 at 07.14.00 e1727443552721.jpeg

Înaintea meciului de sâmbătă pe care Universitatea Cluj îl va disputa de la 16.45 în deplasare cu Poli Iași, Ioan Ovidiu Sabău a făcut o analiză a adversarului.

„Anul trecut am pierdut de două ori, și acasă, și în deplasare. Poli Iași este un adversar incomod. De când a venit Emil (Săndoi-n.n.), echipa are un alt spirit. Este o echipă organizată, cu Roman în spatele atacantului care are execuții foarte bune, cu Bordeianu, care va juca, după ce a fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe