Connect with us

EVENIMENT

SITUAȚIA plăților pensiilor din Alba. Câți pensionari nu și-au încasat banii în întregime, după primirea deciziilor

Publicat

situaȚia plăților pensiilor din alba. câți pensionari nu și au încasat

Peste 1.300 de pensionari din Alba nu și-au încasat pensiile în întregime, după primirea deciziilor de recalculare. La nivelul județului mai sunt, în momentul de față, aproape 5.550 de decizii ce urmează a fi emise. 

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu a convocat-o joi, 17 octombrie, la sediul Instituției Prefectului, pe directorul executiv al Casei Județene de Pensii Alba, Cornelia Miclea, pentru a-i prezenta un raport…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

TiMAF dă startul celei de-a 14-a ediții la Cluj! Un festival care aduce împreună muzica, artele și comunitatea

Publicat

afis copy timaf e1729161269307.jpg

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) revine cu cea de-a 14-a ediție, în perioada 18 octombrie – 15 noiembrie. De-a lungul anilor, TiMAF a devenit un punct de referință pentru evenimentele culturale din Cluj-Napoca, atrăgând un public divers și oferind experiențe artistice unice, menite să inspire și să creeze conexiuni între participanți și artă.

TiMAF 2024 promite o ediție de neuitat, cu o ofertă bogată de activități care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii din Alba și celelalte județe ale Regiunii Centru, provocați la Crosul Europei 2024. Procedura de înscriere

Publicat

elevii din alba și celelalte județe ale regiunii centru, provocați

EUROPE DIRECT Regiunea Centru, susținut de Agenția pentru Dezvoltare Regională CENTRU – pornește la drum în școlile din Regiunea Centru și provoacă elevii din Regiune să alerge la cea de-a X-a ediție a Crosului Europei.

Mai mult de 1.200 de elevi și cadre didactice din 12 școli din cele șase județe din regiune sunt așteptați să participe la această activitate, transmit reprezentanții ADR.

Ca în fiecare ediție…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Dezbatere publică pentru un PUZ la Alba Iulia. Locuitorii cartierului Recea, nemulțumiți de construcția unor blocuri

Publicat

video: dezbatere publică pentru un puz la alba iulia. locuitorii

Mai mulți locuitori din zona Recea din Alba Iulia sunt nemulțumiți de modificarea unui PUZ care le afectează cartierul. Oamenii spun că noul PUZ va permite construcția unor blocuri care vor supra-solicita rețelele de utilități, mai ales rețeaua de canalizare care deja este depășită.

O dezbatere publică în acest sens a început joi, de la ora 16:00, la sediul Primăriei Alba Iulia.

Cartierul Recea din Alba Iulia a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Expoziție caritabilă la Cluj ,,Mâini pentru îngeri” în ajutorul copiilor bolnavi.Bani pentru Centrul ”Sf. Hristofor”

Publicat

whatsapp image 2024 10 17 at 13.23.58 1.jpeg

Asociația ,,Sfântul Nectarie” Cluj în colaborare cu Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români-Filiala Cluj-Napoca (ASCOR Cluj-Napoca), a organizat în perioada 10-17 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca expoziția caritabilă ,,Mâini pentru îngeri”. Acest proiect are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru finalizarea Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice ,,Sfântul Hristofor” din localitatea Sânnicoară.

Scopurile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe