Connect with us

ACTUALITATE

Sloturi cu dragoni de luat în considerare (P)

Publicat

Este deja o certitudine că cele mai populare jocuri de noroc pe care le poţi întâlni într-un cazino online sunt sloturile. Cunoscute mai ales sub numele de păcănele aceste jocuri sunt prezente în mii de titluri oriunde ai alege să joci.

Le recomandă grafica de excepţie, funcţiile speciale cu cu sunt construite dar şi câştigurile mari pe care le pot oferi în numai o secundă. În afară de aceste caracteristici păcănelele atrag însă prin varietatea de teme pe care le propune jucătorilor.

Una dintre aceste teme este cea orientală, o temă care este într-un continuu proces de popularitate. Şi din aceste teme orientale se remarcă în mod deosebit sloturile cu dragoni, păcănele pe care le vom detalia mai jos şi pe care este indicat să le încerci cât mai rapid.

Dragon’s Siege

Dacă ai accesat Winner bonus fără depunere acest lucru nu înseamnă decât faptul că eşti de ceva vreme clientul platformei. Şi pentru că ai o activitate substanţială pe site, platforma înţelege să te recompenseze prin oferirea acestui bonus.

Şi cine ştie, poţi chiar să îl foloseşti la slotul Dragon’s Siege, produs de către Woohoo Games.

Prezentat jucătorilor în aprilie 2021, jocul a făcut instant fani prin caracteristicile speciale care aterizează pe ecran.

Ai parte de simbolul wild, de cel de scatter dar şi de un jackpot progresiv care poate ajunge la sume ameţitoare.

Pentru că povestea este despre dragoni vei vedea pe ecran pictograme care înfăţişează castele, cai, cavaleri şi în mod clar domniţe care se vor salvate din ghearele dragonului.

Şi pentru că dragonul este personajul central al poveştii, ochiul său este simbolul scatter al jocului şi aduce o mulţime de speciale. Cum numărul acestora diferă, va trebui să alegi unul dintre personajele de pe role care are ataşat un număr diferit de speciale.

RTP-ul jocului este declarat de producător la un procent de 98%, ceea ce indică posibilităţi crescute de câştig.

Şi cum jackpotul progresiv se câştigă aleatoriu după o combinaţie plătită, ai în acest joc şanse ca peste noapte să te înscrii în galeria marilor câştigători la sloturi.

Dragon Blast

Rămânem tot în tema dragonilor pe acest joc produs de către Genesis Gaming şi oferit jucătorilor în noiembrie 2019.

Şi menţionăm încă de la început faptul că deţine un RTP de 96% şi o arhitectură de joc clasică de 5 role distribuite pe 3 rânduri.

Ceea ce iese însă în evidenţă în acest joc este modul în care se oferă specialele.

Îţi sunt necesare 3 simboluri de scatter pentru a putea iniţia rotirile gratuite dar surpriza de abia acum se dezvăluie, ai pe ecran 3 scattere, jocul iniţiază gratuit încă o rotire.

Prinzi al 4-lea scatter pe ecran, ai încă o rotire gratuită care îţi poate aduce şi al 5-lea scatter.

Te întrebi cu ce te ajută acest lucru? Ei bine, dacă rămâi cu 3 scattere primeşti 5 speciale cu 2 role gigant pe tot timpul desfăşurării acestora.

La 4 scattere o să primeşti tot 5 speciale, însă de această dată o să ai o rolă gigant pe cele 3 role centrale.

Dar dacă ai pe ecran 5 scattere, o să primeşti 10 runde gratuite unde se păstrează aceeaşi rolă gigant care ocupă rolele centrale şi care poate duce la obţinerea de câştiguri de tip tablou de simboluri.

Diamond Dragon

Deşi slotul are un RTP de 94,8% şi o variaţie medie spre mare, jocul are o mulţime de fani încă de la lansarea lui din decembrie 2016.

Îl ajută fără discuţie cele 50 de linii de plată care se produc pe cele 5 role dispuse pe 3 rânduri.

Este deja o construcţie clasică aşa că te aştepţi la simboluri de forţă care să mărească liniile de câştig.

Şi nu te înşeli deloc, jocul oferă atât wild cât şi scatter, astfel încât să îţi sporeşti orice câştig obţinut pe role.

Simbolul wild este dragonul care înlocuieşte celelalte pictograme din joc dar care are şi rol expansiv.

Deci acolo unde apare va ocupa în întregime rola şi în acest fel îţi va mări substanţial câştigul obţinut. Şi încă nu ai văzut ce poate să facă simbolul scatter!

Îţi trebuie 3 pentru a primi 10 speciale, 4 simboluri scatter îţi aduc 20 în timp ce 5 scattere îţi vor dărui nici mai mult nici mai puţin decât 50 de jocuri gratuite.

diamond dragon

Şi vestea bună este că specialele nu se opresc aici, aduci pe ecran încă un scatter vei primi încă 5 speciale.

Şi dacă te întrebi ce caută diamantul în titlul jocului, o să îţi dezvăluim faptul că există un bonus în joc cu numele de Diamond Pick Bonus.

Dacă 3 simboluri diamant aterizează pe rolele 1,3 şi 5 poţi da click pe unul dintre ele şi acesta îţi va dezvălui ce premiu în credite tocmai v-a intra în cont.

Twin Dragons

Nici că se putea potrivire mai mare decât numele producătorului, Dragon Gaming cu titlul slotului.

Ştii încă de la început că nu vei fi dezamăgit de arhitectura clasică de joc de 5X3 şi nici de RTP-ul care se declară la procentul de 96,12%.

Şi o să vezi că ai de toate în acest joc, wild plimbător, scatter dar şi multiplicatori care nu fac decât să îţi mărească câştigul. Să le luăm pe rând, wildul apare când nu te aştepţi, se plimbă pe ecran şi se hotărăşte să se poziţioneze pe o rolă din joc pe care o ocupă în întregime.

Lucrurile nu rămân însă aşa, wildul începe să se deplaseze în dreapta ecranului ocupând o altă rolă.

Şi cum fiecare apariţie determină o rotire gratuită, ai posibilitatea să obţii un câştig epic cunoscut de jucători sub denumirea de tablou de wilduri.

Scatterul îşi face şi el datoria în joc şi o face într-un mod extrem de generos. 3 asemenea simboluri plătesc de X5 miza jucată şi oferă 8 speciale, 4 scattere plătesc de X20 miza şi adăugă şi 10 învârtiri gratuite în timp ce 5 scattere o să îţi plătească miza X40 şi vei putea vedea la lucru un număr de 12 speciale.

Ai crede că s-a terminat, dar în acest modul de premiere mai este loc pentru încă o surpriză de proporţii. Se activează funcţia de suplimentare a specialelor, aşa că este posibil să ai speciale după speciale într-un număr infinit.

Concluzie

Tema dragonilor nu este o temă peste care să treci cu uşurinţă.

Dacă nu ai mai jucat până acum asemenea sloturi începe cu cele prezentate în acest articol.

Vei vedea la treabă funcţiile speciale cu care acestea sunt create, te vei putea bucura de generozitatea acestora şi în nici un caz nu vei fi dezamăgit!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO: Acțiune comună a „Cutezătorilor” din Botoșani și „Cercetașilor” din Italia, filiala „Vulturii” din Veneția, la Ștefănești

Publicat

img 8294 1000x600.jpg

Publicitate

Pe 21 aprilie, Organizaţia Naţiunilor Unite aniversează anual „Ziua Mondială a Creativităţii şi Inovaţiei.” Cu acest prilej, la Muzeul „Ștefan Luchian” au avut loc o serie de activități desfășurate în parteneriat cu Cercetașii României, filiala „Cutezătorii” din Botoșani, și Cercetașii din Italia, filiala „Vulturii” din Veneția.

Pe lângă vizitarea muzeului, s-a desfășurat și un atelier de pedagogie muzeală, unde participanții au pictat și desenat, punându-și astfel în valoare creativitatea.

Publicitate

 


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Orașul catacombelor din nordul Moldovei, redescoperit cu ajutorul tehnologiei. Detaliile confirmării științifice a unei legende

Publicat

index 7 1000x600.webp.webp

Una dintre cele mai misterioase legende urbane din nordul Moldovei a fost confirmată. Catacombele Botoșaniului, o rețea de beciuri adânci, întinsă pe kilometri întregi, a fost scanată cu ajutorul tehnologiei moderne. Aceste catacombe de refugiu din calea năvălitorilor vor putea fi vizitate, scrie ADEVĂRUL.

Municipiul Botoșani are o vechime considerabilă fiind atestat documentar, ca târg, încă din secolul al XV-lea. Din punct de vedere arheologic, Botoșaniul este atestat chiar mai devreme, începând cu secolele XIII-XIV.

Oraș multi-etnic, târgul  a fost un hub comercial important până la începutul secolului XX. Și astăzi orașul este împânzit de case și monumente istorice care evocă acele vremuri. Tocmai datorită vechimii sale, Botoșaniul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Bișnițar” din Piața mare din municipiul Botoșani, aspru amendat de polițiști după ce l-au prins cu țigări

Publicat

tigari.jpg

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Piața Centrală din municipiul Botoșani, au identificat un bărbat, de 46 de ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa aproximativ 70 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova și Duty free, pentru care nu deținea documente legale.

 

Băarbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, iar țigaretele au fost supuse confiscării.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr de 21 de ani din Coțușca

Publicat

razie 4 1000x600.jpeg

Polițiștii din Darabani au oprit sâmbătă pentru control, pe drumul județean DJ 282, în comuna Coțușca, un autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat conform prevederilor legale. Motiv pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe