Connect with us

EVENIMENT

Șofer de autobuz, depistat drogat la volan pe un drum din Vrancea. Ce a arătat aparatul drugtest

Publicat

autobuz control politia vrancea

Șoferul unui autobuz care efectua transport de persoane din mediul rural către municipiul Focşani a fost depistat de poliţişti, luni, în timp ce conducea aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive.

Potrivit IPJ Vrancea, luni dimineaţă, în timpul unei acţiuni pe linia verificării transportului rutier de persoane, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au depistat un bărbat în timp ce conducea un autobuz pe B-dul Bucureşti din municipiul Focşani, aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive.

În urma urma testului preliminar efectuat la Spitalul Judeţean Vrancea, rezultatul a fost pozitiv la consumul de THC (canabis).

În momentul depistării, bărbatul efectua transport public de persoane din mediul rural către municipiul Focşani”, a precizat IPJ Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat, luni, o acţiune pe raza judeţului Vrancea, pentru verificarea legalităţii transportului de persoane. Acţiunea a avut ca scop reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane, precum şi respectarea perioadelor de conducere, a pauzelor şi perioadelor de odihnă de către conducătorii autovehiculelor.

În cursul acţiunii au fost verificate 47 de autovehicule destinate transportului de persoane şi 11 autovehicule destinate transportului de elevi. Întrucât au fost constatate unele nereguli, poliţiştii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape 1.200 lei.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Caravana „Fără Bariere” a ajuns în Cluj-Napoca. O campanie despre impactul DROGURILOR asupra tinerilor și societății

Publicat

whatsapp image 2024 04 18 at 21.49.07 0f83b9e6 e1713510995813.jpg

Joi, 18 aprilie, caravana „Fără Bariere”, o campanie despre impactul drogurilor asupra tinerilor și societății, a ajuns și la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș”.

În cadrul acestei caravane, elevii și studenții au luat contact cu foști consumatori de droguri care le-au explicat, din proprie experiență, ce înseamnă adicția de astfel de substanțe și impactul pe care acestea le pot avea asupra vieții…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vești pentru clienții Hidroelectrica. Perioada în care vor fi emise noi facturi pentru consumul de energie

Publicat

vești pentru clienții hidroelectrica. perioada în care vor fi emise

Clienții Hidroelectrica ar urma să primească facturile pe luna martie 2024, în următoarea perioadă. Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, cu peste 500.000 de clienți.

Facturile Hidroelectrica vor fi emise începând cu data de 19 aprilie, potrivit reprezentanţilor companiei, scrie antena3.ro.

Este vorba despre facturile pe luna martie 2024. Vor fi emise mai întâi pentru patru zone din ţară, şi acestea vor ajunge pe rând la clienţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vineri începe vânzarea de bilete la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Programul este disponibil

Publicat

vineri începe vânzarea de bilete la festivalul internaţional de teatru

Vineri începe vânzarea de bilete la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Spectacolele vor avea loc în perioada 21-30 iunie. 

Biletele au preţurile neschimbate şi în acest an, a anunţat preşedintele festivalului şi directorul Naţionalului sibian, actorul Constantin Chiriac, într-o conferinţă de presă.

„Aş vrea să menţionez de la început un cadou pe care îl facem de un număr de ani şi pe care am ţinut şi anul acesta în pofida costurilor care au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Vicepremierul Ungariei a inaugurat clădirea reabilitată a fostului Hotel Melody: ”Noi suntem acasă, aici, la Cluj”

Publicat

melody 1 e1713534645775.jpeg

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a inaugurat, vineri, clădirea reabilitată a fostului Hotel Melody din Cluj-Napoca, investiție a Guvernului de la Budapesta de aproape 7 milioane de euro și care este acum sediu pentru Universitatea Sapientia.

Semjen Zsolt a mulțumit Universității Sapientia, instituție privată de învățământ superior cu predare în limba maghiară, pentru că a cumpărat clădirea cu ajutorul financiar al Guvernului Ungariei și că reușit să o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe