Connect with us

EVENIMENT

Șofer de taxi, prins sub influența drogurilor, în timp ce gonea cu viteză de peste 170 kilometri pe oră, pe o șosea din Prahova

Publicat

politia 112 general generic 1000x600
Arhivă foto

Un şofer de taxi a fost prins, joi, pe DN1, în afara oraşului Băicoi, cu viteza de 174 de kilometri pe oră, iar la testarea cu aparatul DrugTest s-a constatat consumul unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

„Aparatul radar a înregistrat un autoturism Taxi al cărui conducător auto circula cu viteza de 174 km/h (+74 km/h peste limita legală admisă). La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bucureşti.

Întrucât manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, precizează informarea IPJ Prahova.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova desfăşoară, joi, o acţiune de tip „BLITZ” pe Drumul Naţional 1, în afara oraşului Băicoi, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efect psihoactiv, precum şi pentru depistarea acelora care nu respectă regimul legal de viteză. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

”Androidul romantic”: Silvan Stâncel își lansează al doilea volum de versuri

Publicat

”androidul romantic”: silvan stâncel își lansează al doilea volum de

”Androidul romantic”: Artistul Silvan Stâncel își lansează al doilea volum de versuri. 

Evenimentul are loc la Palatul Principilor din Alba Iulia, în data de 8 mai, de la 18:00.

”Este un volum cât se poate de interesant, este un volum în care cred foarte mult și vă aștept cu mic cu mare pe toți iubitorii de poezie din Alba Iulia să îmi fiți alături pentru a vă bucura de această care” a spus autorul, Silvan Stâncel.

Silvan Stâncel este poet, interpret…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din comuna Scărișoara, după gratii. Pentru ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare

Publicat

bărbat din comuna scărișoara, după gratii. pentru ce a fost

Un bărbat din comuna Scărișoara a ajuns după gratii. Are de executat o pedeapsă de cinci ani de închisoare, potrivit unei hotărâri date de o instanță din Bihor.

Acesta a fost identificat miercuri, 30 aprilie, de polițiștii Secției 9 Poliție Rurală  Câmpeni. Pe numele său, Judecătoria Beiuș a emis, în aceeași zi, mandat de executare a pedepsei privative de libertate.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din comuna Scărișoara. Bărbatul a fost condamnat la 5…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Performanță pentru un elev al Colegiului ”Lucian Blaga” din Sebeș. David Moldovan, premiu special la olimpiada de Geografie

Publicat

performanță pentru un elev al colegiului ”lucian blaga” din sebeș.

Performanță pentru un elev al Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș. A obținut premiu special la etapa națională a Olimpiadei de Geografie, ce s-a desfășurat în perioada 25-30 aprilie, la Constanța.

David Marius Moldovan, originar din Vințu de Jos, este elev în clasa a X-a la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș.

La etapa națională a Olimpiadei de Geografie, a primit premiul special acordat de Societatea de Geografie din România.

De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un șofer din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit pe DN 1, lângă Decea. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

masina politia actiune rutiere.jpg

Un șofer din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic, pe DN 1 Aiud-Cluj, lângă Decea. A fost verificat de polițiștii din Aiud, în timp ce acționau pe drumul național.

Potrivit IPJ Alba,  în 1 mai, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe DN 1, în afara localității Decea, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Aiud.

În urma testării conducătorului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe